Voditeljka Jovana Jeremić: OKO ĆERKE MI NIKO NEĆE POMAGATI!

Autor: S. S.

Zabava

31.08.2018

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka "Parova" Jovana Jeremić juče je izašla iz bolnice "Dragiša Mišović" na Dedinju, gde je rodila ćerku Leu. Po nju je došao suprug političar Vojislav Milošević, a ona je za Srpski telegraf prokomentarisala koliko je ispunjena u svakom smislu.

RepublikaFoto: telegraf.rs
Jovana Jeremić sa suprugom izvela ćerkicu iz porodilišta

- Mnogo sam srećna, oformljena sam kao mama i niko mi nije potreban, sama mogu da negujem bebu. Naravno, muž je uvek tu i, da njega nije bilo, ne bih sve ovo mogla tako lako da izguram. Dojim svoje dete i mislim da je to veoma bitno i to bih preporučila svim mladim majkama. Nisam želela carski rez, ali sam ipak morala tako da rodim - rekla je Jovana i dodala:

Jovana: Poručila bih svima da je zdrava ishrana dokaz da mlade majke ne moraju da se ugoje po 20-30 kilograma

- Želim da poručim ženama da rađuju jer nema ništa važnije na svetu od toga nego biti majka. Takođe, mislim da je karijera važna i da je moguće da budeš uspešan i kao roditelj, a i na poslu. Poručila bih svima da je zdrava ishrana dokaz da mlade majke ne moraju da se ugoje po 20-30 kilograma i da tokom trudnoće samo krkaju, a ja sam živ dokaz da žena može lepo da izgleda u trudnoći, kao i nakon porođaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading