Maja Berović SPREMA KONCERT U ARENI! Evo ko će sa njom stajati na bini

Autor:

Zabava

02.09.2018

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Berović bila je današnja gošća u emisiji "Premijera - Vikend specijal" i ovu priliku je iskoristila da najavi veliki beogradski koncert u "Štark areni" 2. novembra.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Maja Berović

- Ja sam uvek verovala u sebe. Čovek koji ne veruje u sebe i koji nema velike snove, ne može da uspe. Ja sam publiku navikla na albume, od samog početka sam radila albuma. Sve velike zvezde imaju albume, rade na njima studiozno - rekla je Maja.

- To će biti koncert nalik svetskim koncertima, moja publika je navikla na moju energiju i na taj odnos koji imamo, a sada će imati priliku da me vide u nekom potpuno novom svetlu i sigurna sam da će taj koncert da im ostane u lepom sećanju. Spremamo kasting za igrače, potrudićemo se da izaberemo najbolje da napravimo spektakl na bini - navela je pevačica.

Kako je rekla, karte za njen koncert neće biti skupe, jer ne planira da zaradi, već da to bude poklon za sve njene obožavaoce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading