MARINA PIŠE NOVI HIT ANASTASIJI!

Autor: G. D.

Zabava

03.09.2018

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Tucaković vredno radi na stvaranju novog hita za Anastasiju Ražnatović i to će biti njena prva pesma nakon što je napravila pauzu zbog bolesti.

RepublikaFoto: youtube.com/ Tv Arhiva
Marina Tucaković

Naša najpoznatija i najpriznatija autorka najvećih domaćih hitova na estradi naoštrila je pero da za naslednicu balkanske zvezde Cece Ražnatović napravi pesmu koja će obeležiti početak njene muzičke karijere.

Anastasija je Tucakovićki u neku ruku bila i inicijalna kapisla da ponovo počne da radi

- Marina nikada nije bila ovoliko uzbuđena i euforična. Napravila je dosad najveću pauzu u karijeri, pa joj je pesma za Anastasiju pravi izazov i ona u taj tekst ulaže veliki trud. Prilično je inspirisana i ne pamti da se skoro pojavio neko na estradi ko ju je toliko fascinirao. Anastasija joj je u neku ruku bila i inicijalna kapisla da ponovo počne da radi. Marina priprema pravo ludilo i nešto što će Tasu vinuti u estradni vrh - kaže izvor blizak Marini i njenoj porodici i dodaje:

- U ovoj priči nju jako rade emocije jer je isto tako pre više od tri decenije ona vinula Anastasijinu mamu Cecu u zvezdano nebo i već godinama za nju piše albume koji odlično prolaze kod publike. Ceci je ovo takođe ostvarenje sna jer ona Marinu smatra estradnom majkom i vodi se time da će biti talična po njenu ćerku i da će napraviti hit za sva vremena - završava naš izvor.

Marina se danima druži sa Anastasijom kako bi kroz priču saznala šta je to što bi sada trebala da napiše za Cecinu naslednicu, a da bude blisko njenim godinama, ali i publici koju čine mlade tinejdžerke kojima je Tasa idol. Ako sve bude teklo po planu, pesma bi trebala da se pojavi na jesen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading