Tanja Savić: NEĆU DA MI SE DECA ŠKOLUJU U SRBIJI!

Autor: D. L.

Zabava

03.09.2018

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Tanja Savić već duže vreme boravi u Srbiji zbog brojnih poslovnih obaveza, a kako škola uveliko počinje, otkrila je da ne bi volela da joj se deca sada školuju u našoj zemlji.

RepublikaFoto: e-stock agency
Tanja Savić

Naime, ona je istakla da su njeni naslednici već nekoliko puta menjali mesto prebivališta i razred, te i da će sada ispoštovati njihovu želju i pustiti ih da ostanu u Australiji.

Tanja: Uzbuđena sam što škola kreće, ali to ne znači da je septembar početak i za moju decu

- Uzbuđena sam što škola kreće, ali to ne znači da je septembar početak i za moju decu. Njima škola počinje u februaru, pa ćemo možda tada biti u Srbiji, mada za sada to ne želim. Pitanje je gde ćemo da nastavljamo obrazovanje. Ne bih decu dodatno da opterećujem sada jer su već menjala škole. Bili su u Beogradu, pa u školi u Australiji, a verovatno će se jednom dogoditi da ću morati opet da ih vratim u Srbiju - rekla je pevačica. Inače, ona već godinama živi na relaciji Srbija-Australija s obzirom na to da i njen suprug Dušan Jovančević zbog posla živi na ovom toplom kontinentu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading