Dragana Mirković ODUŠEVILA BERLINSKOG HIP-HOPERA!

Autor:

Zabava

04.09.2018

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk carica, kako Draganu Mirković nazivaju njeni fanovi, ume da napravi atmosferu za pamćenje, ipak ponekad i ona odluči da se provede na nastupu nekog svog kolege. I dok bi se očekivalo da lumpuje uz nekog domaćeg izvođača, Dragana se u nedelju pojavila na nastupu nemačkog hip-hopera Rafa Kamore.

Foto: Promo foto
Opustila se sa svojom ekipom sa "DM sata"... Dragana Mirković sa kolegama

Međutim, Raf koji je oduševio na spalvu "Port", saznao je da je Dragana na njegovom nastupu i iskoristio je priliku da se fotografiše s njom, a potom i objavi sliku na svom profilu društvene mreže instagram uz opis "Legende" što u prevodu sa nemačkog na srpski znači "legenda".

Foto: Promo foto
Raf je bio oduševljen Draganom...

Dragana je iskoristila kratku posetu Srbiji da u provod izvede svoju prijateljicu Biljanu i ekipu svoje "DM sat" televizije, a sve oči posetilaca koncerta bile su usmerene ka njoj. Opuštena kao i uvek, folk zvezda se fotografisala sa fanovima i proslavljala uspeh letnje turneje na kojoj je uspela na većini nastupa da obori rekorde u poseti i tokom koje je pevala pred više od 200 hiljada ljudi! 

RepublikaFoto: Promo foto
Dragana u provodu sa prijateljicom Biljanom...


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading