NIJE VIŠE MOGLA: Ana Nikolić donela VAŽNU ODLUKU!

Autor:

Zabava

09.09.2018

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Nikolić od kada se porodila veoma malo se bavi pevanjem i svojom karijerom, ponajviše jer ima problem s kilažom koju nikako ne uspeva da dovede u red.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Sad će da se posveti karijeri Ana sa suprugom Rastom

Međutim, sada kada je njena ćerkica Tara napunila godinu dana, Nikolićeva je u mogućnosti da se više posveti svom poslu, a odlučila je čvrsto i da "probuši kašiku". Kako otkriva izvor blizak njoj, pevačica je odlučila da skine kilograme jer uskoro objavljuje nove pesme. 

- S obzirom na to da rad na albumu polako privodi kraju, Ana je ozbiljno krenula da radi na svom izgledu. Ne pada joj na pamet da izda album dok ne dovede liniju u red, a kako joj to duže vreme ne polazi za rukom, ona je rešila da sada da sve od sebe da bude ona stara. Angažovala je čak dva fitnes instruktora sa kojima svakodnevno, nekada čak i dva puta dnevno vežba, a oni su joj propisali i program ishrane uz koju će lakše smršati. Naporno vežba, trči, hrani se zdravo i nada se najboljim rezultatima - otkrio je izvor blizak pevačici.

Foto: E/Stock/ST
Čvrsto odlučila da probuši kašiku... Ana Nikolić

Ana je nedavno i na instagramu objavila video na kom se vidi da ima čak dva trenera:

 - Imam novu bandu. Pripreme u toku! - napisala je Nikolićeva u opisu fotografije na kojoj kroz park trči sa svoja dva instruktora. Brojni Anini fanovi uputili su joj reči podrške u komentarima i poručili joj da ovog puta ne odustaje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading