Roker umesto Lukasa u Zvezdama Granda

Autor:

Zabava

09.09.2018

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker Aca Lukas odlučio je da odbije mesto člana žirija u "Zvezdama Granda" zbog čega je direktor muzičkog šou programa Saša Popović morao da mu pronađe zamenu.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Lukas više neće biti deo "Zvezda Granda"

Umesto Lukasa u stolici žirija popularnog muzičkog takmičenja, naći će se roker koji nije uvek lepo govorio o Popoviću, ali s obzirom na to da je direktor "Grand" produkcije neko ko ne uzima ovakve stvari za zlo, pozvao je upravo Đorđa Davida da procenjuje mlade pevače.

O dolasku Đorđa Davida najpre je progovorila Jelena Karleuša koja je sinoć na rođendanu svojih ćerki otkrila da je novi član žirija dobar dasa:

- Dobar je dasa, multitalentovan je, ne samo muzički nadaren, inteligentan, oštar na jeziku", počela je Karluša da hvali novog člana žirija - istakla je Jelena Karleuša.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Sad će morati njih de da prave šou... Jelena i Marija

A Đorđe je danas potvrdio da će upravo on biti šesti član žirija u potpuno novoj, i konceptualno izmenjenoj emisiji "Zvezde Granda":

 

 

- Promene u postavci stvari u izmenjenoj koncepciji emisije su me kupile čim je Popović ispričao kako je sve zamislio. Prema njegovim rečima muzika koju živim dobiće mnogo veći prostor. Radujem se što ću biti u prilici da budem deo najgledanije emisije i da učestvujem u menjanju prilika na bolje. Verujem da čovek kao Saša Popović može da uradi mnogo po tom pitanju. Rokenrol je bio nepravedno zapostavljen i konačno je došlo vreme za promene - izjavio je za Blic, Đorđe David.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading