SLAVICA I TANJA SNIMAJU DUET?

Autor: pink.rs

Zabava

11.09.2018

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkako su se pojavile na muzičkoj sceni Srbije, pevačice Slavica Ćukteraš i Tanja Savić privlače veliku pažnju. One su na samom početku njihovih karijera bile najbolje drugarice, ali su se vremenom udaljile, a u javnosti su se ispredale razne priče zašto se to desilo.

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Tanja i Slavica

Njih dve nikada nisu želele da iznesu do kraja detalje prestanka njihovog prijateljstva, a za portal Pink.rs Slavica je otkrila i šta je razlog što javnost i dalje intrigira njihova priča.

Zato što ni Tanja ni ja ne iznosimo ništa za naš odnos, pa nas onda malo-malo pitaju je l' sve okej. Mislim da će to tako biti sve dok mi postojimo na estradi, to pitanje će se provlačiti. Ja, po ko zna koji put kažem, mi smo u dobrim odnosima, ona ima svoj život, ja svoj, ne družimo se da se viđamo svakodnevno. I sa Milicom Todorović se družim, ali se ne viđamo stalno, obaveze nam to ne dozvoljavaju - rekla je Slavica.

Slavica je priznala da bi volela da snimi duet sa nekom koleginicom, a prvo ime koje je pomenula bilo je Tanjino, te nama sada ostaje da vidimo da li će se to desiti, a da li će ikada u budućnosti neka od njih izneti sve detalje njihovog odnosa pokazaće vreme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading