Pljuvao estradu, a sad je u žiriju "Zvezda Granda"

Autor:

Zabava

11.09.2018

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova sezona "Zvezdi Granda" biće potpuno drugačija od prethodnih, osim što je koncept emisije drugačiji, i žiri je promenio sastav!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Saša Popović

Naime, Aca Lukas nije više član žirija, a umesto njega je došao Đorđe David, član "Generacije 5".   

- Nije se naš žiri raspao, Aca Lukas nije više u žiriju. Ace me nikada nije nazvao i rekao da zašto neće biti u žiriju. Nazvao me je njegov menadžer i rekao da neće biti. Inače, Lukasa svi volimo privatno i možda će biti i sledeće sezone - otkrio je Popović, a onda spomenuo  novom člana Đorđa Davida.

 

- On je godinama bio opozicija Grandu, da to nije dobro za muziku, da te zvezde koje mi pratimo nisu prave zvezde, što bi on želeo da vidi na sceni. Sad je član žirija i sad je dobio nekog kandidata. Prvo, on je roker i ima drugu viziju muzike i sad da vidimo kako će on da te kandidate koji se opredele za njega spremiti i kako on vidi buduću zvezdu - rekao je Saša Popović u emisiji Jutro sa Jovanom i Srđanom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading