DRAGANA UGOSTILA VAN DAMA!

Autor:

Zabava

12.09.2018

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić odavno su postali deo svetskog džet-seta, a još jedna potvrda ovoga dobijena je kada se pojavio snimak koji je napravio Žan Klod Van Dam na kome sa svojim pratiocima deli oduševljenje što se nalazi upravo u njihovom društvu.

RepublikaFoto: Promo foto
Dragana Mirković i Van Dam

Zvezda dobro poznatih akcionih filmova proveo je nekoliko dana u prestonici Austrije, a među onima koji su mu pružili gostoprimstvo bili su i Dragana i Toni.

- Van Dam i Dragana su se za vrlo kratko vreme neverovatno zbližili i uživaju kada su zajedno u društvu. Sastanak u Beču iskoristili su da se provedu na najbolji mogući način, pa su jedno čitavo veče izdvojili kako bi uživali u noćnom provodu. Dragana je neko ko i te kako zna da uživa u izlasku a da ne okusi ni trunku alkohola. Oduševila je Kloda svojom energijom i harizmom, a kako je i on neko ko je vedrog duha, non-stop su se smejali i zabavljali. Iskoristili su priliku da odu čak i u nargila bar, gde su isprobavali najrazličitije ukuse, a naručili su i nekoliko čaša skupocenog šampanjca. Kako im se sve osladilo, odlučili su da se na tom mestu zadrže, pa su se provodili do kasnih sati - priča naš izvor blizak pevačici.

Žan Klod: Dragana je ogromna balkanska zvezda. Za mene nije samo pevačica, već i glumica

Sudeći po fotografijama koje je pevačica kačila na društvenim mrežama, nema sumnje da im je bilo i te kako prijatno u međusobnom društvu i da će sve brzo ponoviti čim se za to ukaže prilika. Van Dam, koji folk caricu i uspešnog biznismena poznaje preko zajedničkih prijatelja iz modne industrije i medija, odlučio je da putem društvenih mreža podeli lične impresije, i to više puta tokom večeri, najpre pozdravivši Draganine saradnike i supruga Tonija. Ubrzo je za pevačicu imao posebnu najavu.

- Ona je ogromna zvezda na Balkanu, ona je za mene pevačica i glumica - objasnio je Žan Klod svojim fanovima, a potom se ponovo uključio i zamolio Draganu da na srpskom jeziku pozdravi sve prisutne goste.

Iskoristili su priliku da odu čak i u nargila bar, gde su isprobavali najrazličitije ukuse

- Ovde su najbolji, Žan Klod i društvo, puno vas volimo i ljubimo - rekla je folk diva, na šta je glumac odgovorio da mu je drago što je došla Tonijevim privatnim avionom iz Srbije, gde je boravila nekoliko dana povodom rođendana kod svog prijatelja i saradnika.

Da im je u društvu bilo i te kako zabavno može se videti i po fotografijama koje su nastale tokom večeri, a među kojima je i selfi koji su napravili u Tonijevom i Draganinom automobilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading