DEJANA PROGOVORILA O HAPŠENJU BIVŠEG DEČKA!

Autor: alo.rs

Zabava

13.09.2018

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekenka Dejana Živković zatečena je zbog informacija koje plasiraju pojedini mediji a u kojima se prema njenim tvrdnjama, bez ikakvih relevantnih dokaza, navodi da je uhapšena zajedno sa navodnim nevenčanim suprugom, inače vođom jednog kriminalnog klana iz Kotora, sa kojim kako ističu izvori iz njenog neposrednog okruženja, nije čak nije ni u kontaktu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

A post shared by Deyana? (@dejanazivkovic) on Aug 28, 2018 at 1:52pm PDT

Dok izveštaji kažu da je uhapšena u Turskoj, fatalna lepotica već mesec dana provodi sa prijteljima i vredno se sprema za put za Ameriku gde ide za nekoliko dana. O tome da je već nekoliko nedelja provela u Srbiji svedoče njeni izlasci u "Boho bar", kao i na nastup pop dive Nataše Bekvalac, nedavno održan o čemu je svakodnevno obaveštavala svoje pratioce na društvenim mrežama.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deyana? (@dejanazivkovic) on Jul 23, 2018 at 5:46pm PDT

- Ovim putem želim da demantujem izmišljotine koje se plasiraju o meni, nisam bila sa njim kada je uhapšen i apsolutno nemam nikakve veze sa tim . Zamolila bih da poštujete moju privatnost - kaže zanosna lepotica Dejana Živković za Alo!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading