TAMARI ĐURIĆ VRATILI DŽIP!

Autor:

Zabava

13.09.2018

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Automobil marke "BMW" koji je policija pre izvesnog vremena oduzela Tamari Đurić, joj je vraćen. Starleta je u sredu preuzela vozilo iz policijske stanice, a razlog je bilo utvrđivanje porekla ovog automobila.

RepublikaFoto: e-stock agency
Vratili joj automobil... Tamara Đurić

Kako saznajemo, Đurićeva nije imala potrebna dokumenta kako bi dokazala da je vozilo njeno, a kada je pribavila sve, džip joj je vraćen.

Ona je u sredu preuzela vozilo došavši u Policijsku stanicu Stari grad u Ulici majke Jevrosime sa javnosti nepoznatim muškarcem. Automobil je bio parkiran ispred policijske stanice. Nešto pre 21 čas muškarac koji je bio sa njom je seo u terenac i odvezao ga, dok se atraktivna Tamara odlučila za laganu šetnju, pa je peške napustila parking ispred stanice.

Foto: e-stock agency
Sada je auto na njeno ime... Tamara

Automobil se sada vodi na Tamarino ime i starleta ovim povodom više neće imati probleme. Međutim, i dalje će imati problem da uđe u Crnu Goru s obzirom na to da joj je ulazak u ovu zemlju zabranjen jer se kao i Soraja Vučelić u Srbiji, Đurićeva vodi kao bezbednosno rizična osoba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading