NATA SVA U BELOM: Sluti na ČETVRTU SVADBU?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nataša Bekvalac pojavila se večeras na proslavi popularnog magazina, a kad su je videli svi su bili iznenađeni.

Foto: Republika.rs
Sva u belom došla na proslavu... Nataša Bekvalac

Bekvalčeva se, naime, na proslavi magazina "Hello" pojavila u beloj, raskošnoj haljini nalik na venčanicu zbog čega su mnogi počeli da spekulišu da sluti na četvrtu udaju. Lepo raspoložena, Nataša je ispozirala i pokazala da su teški trenuci iza nje.

Podsećanja radi, Nataša se prvi put udala za bivšeg vaterpolo igrača Danila Ikodinovića s kojim je dobila ćerku Hanu. Sa Ikodinovićem je bila pet godina u braku, a nakon razvoda pred matičarem je rekla "da" bivšem rukometašu Ljubi Jovanoviću od kog se razvela posle godinu dana.

RepublikaFoto: Republika.rs
Da li će biti četvrtog venčanja... ? Bekvalčeva

Treći brak, Nataša je sklopila sa Lukom Lazukićem, "IT " stručnjakom prošle godine na Ibici, na svoj rođendan. A ove godine u aprilu, nakon burne svađe i optužbe za nasilje u porodici, Bekvalčeva se po treći put razvela. Da li će biti i četvrtog venčanja, vreme će pokazati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading