PROGOVORILA O DŽIPU! Tamara: Nisu mi našli DROGU u autu!

Autor:

Zabava

14.09.2018

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleti i rijaliti-zvezdi Tamari Đurić policija je u sredu uveče vratila terenac BMW X6, koji joj je početkom avgusta oduzet kada ju je patrola zaustavila na uglu ulica Francuske i Strahinjića Bana u centru Beograda radi pretresa.

RepublikaFoto: e-stock agency
Uzeli joj automobil jer se kreće u društvu opasnih momaka... Tamara Đurić

Ona je u pratnji nepoznatog muškarca došla po svog mezimca, a za Srpski telegraf je otkrila da je auto bio na pretresu jer je ona često u društvu opasnih momaka.

- Policija se uverila u ispravnost vozila i zvali su me još odavno da dođem po auto, jer je sve bilo u redu. Bila sam na putu, a kada sam se vratila, odmah sam otišla po svoj automobil. Oduzeli su mi ga jer se ja, kako kažu, krećem u društvu opasnih momaka, pa je prosto takva procedura neophodna. Nisu mi pronašli drogu u kolima, niti bilo šta sumnjivo. Više se neće dešavati da mi oduzimaju auto jer se on vodi na moje ime i sve je regularno i po zakonu - rekla je starleta za naš list.

Foto: e-stock agency
Policija nije našla drogu u automobilu... Tamara

Da podsetimo, ona je istog dana kada joj je oduzet automobil privedena u stanicu na saslušanje zbog toga što kod sebe nije imala neophodnu dokumentaciju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading