BRENA: DIZAĆU OPET NOGE U ARENI!

Autor:

Zabava

15.09.2018

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Lepa Brena odavno je započela probe za svoj veliki koncert, koji je zakazala za 20. oktobar u Štark areni, a za Srpski telegraf je otkrila da će ponovo izvoditi vratolomije na bini, pa će dizati noge i đuskati kao u dobra stara vremena!

RepublikaFoto: Republika
Obećala dizanje nogu... Lepa Brena

Ona priprema pravi spektakl za svoje druženje sa publikom, a najavila je da će se ovaj koncert znatno razlikovati od onog koji je napravila 2011. godine na istom mestu.

- Moj predstojeći koncert će biti jedan pravi spektakl. Pripremamo nešto što publika do sada nije imala prilike da vidi. To će biti koncert koji će se znatno razlikovati od mog nastupa 2011. godine u Areni, a jedino što će biti slično je repertoar pesama. Ja ne želim da uskratim publici uživanje, kako u starim, tako i novim pesmama. Mi moramo da spojimo pesme sa mojih 20 albuma. Naravno da ću dizati noge na sceni, to je standardno! Igraću kao i do sada, naravno, samo se nadam da se ovoga puta neću udariti u glavu. Gledaću da budem pažljiva i spretna.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Nakupovala garderobu za Aleksandrinog i Filipovog sina... Lepa Brena

Kolika je bila vaša sreća kada si saznala da je Aleksandra trudna?

- Boba nam je svima javio prelepu vest. Svi smo počeli da se radujemo i plačemo od sreće, a ja i sada kad se toga prisetim krenu mi suze same na oči. To je nekontrolisana emocija sa moje strane. Ne znam kako ću dočekati taj mart da se Aleksandra porodi, to je najlepša vest koju smo mogli da primimo Boba i ja u ovim godinama. Mislim da je svakako i logično da sada dobijemo unučiće.

Čak i ako bi Aleksandra rodila dvojke, ne bi mogle da iznose svu garderobu koju smo im do sada kupili

Kako ste savetovali Aleksandru?

- Dajem joj savete samo kad ona to sama zatraži od mene.

Kako teku pripreme za dolazak bebe na svet?

- To je već odavno u punom jeku. Gde god da odemo, mi kupimo nešto za bebu. Mislim da, čak i ako bi Aleksandra rodila dvojke, ne bi mogle da iznose svu garderobu koju smo im do sada kupili. Što se imena tiče, o tome će roditelji odlučivali.

RepublikaFoto: instagram.com/stefanzivojinovic
Neće majka da ga ženi još... Stefan Živojinović

Kako biste reagovali kada bi vam i sin Stefan saopštio da čeka bebu?

- Nemojte, molim vas! Rano je za to za njega, a ja lično mislim da muškarci ne treba da se žene pre 30. godine. Imati dete nije posledica jedne intimne veze, da ne kažem seksa. Imati dete je jedna veoma velika odgovornost. Čovek treba da bude odgovoran prema svakom živom biću, prema svom kućnom ljubimcu, a o detetu mislim da ne treba ni da govorimo.

Pored obaveza oko koncerta, stižete i da putujete?

- Ja volim da putujem i da radim. Navikla sam da sam u vazduhu i na točkovima.

Neću dati Stefanu da se ženi pre tridesete

Foto: instagram.com/lepabrenaa
Mnogo voli da spava... Brena

Kako nadoknađujete energiju?

- Ne podnosim da ne spavam jer je spavanje osnova da se ceo organizam napuni baterijama. Imam problem kada letim dugim letovima i kad menjam vremensku zonu, iz recimo Amerike ili Australije.

Već dugo radite i sa sinom, kako se slažete?

- Da, već dugo radimo i sada smo uigrani tandem. Dobro se slažemo. Uvažavamo mišljenja međusobno i odlično funkcionišemo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading