Tamara Đurić: KIJI NEDOSTAJE MIRIS BALEGE!

Autor: alo.rs

Zabava

15.09.2018

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da je "kijomanija" i te kako obuzela Srbiju, a niko ne zna zbog čega. Kristina Kockar je postala novi uzor mladima, a glavni razlog za to je činjenica da ju je muž prevario u rijalitiju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89) on Jul 19, 2018 at 3:09pm PDT

I dok svi žale nad njenom sudbinom, ona zgrće hiljade evra na nastupima, jer je u međuvremenu postala pevačica, a nedavno je izjavila kako želi i knjigu da napiše.

 

S druge strane, pevačica Tamara Đurić za „Alo!” kaže da joj je sve to fascinantno.

- Sledeće je da Kija vodi "Magazin IN". Mislim da je to logičan sled događaja. Rekla bih, nesrećan.

- Ona ima sve reference da vodi tu emisiju jer krešti kao da ju je neko uhvatio u mišolovku, pismena je kao trenutna voditeljka istog, a ima harizmu zgažene žabe, tako da mislim da je to normalan sled nesrećnih okolnosti po medijsku scenu Srbije - kaže Đurićeva.

RepublikaFoto: youtube.com/ AmiG Show
Kija Kockar

S obzirom na to da je Kockareva nedavno gostovala na TV "Pink" sa Draganom Markovićem Palmom, gradonačelnikom Jagodine, koji joj je obećao pomoć u traženju dečka, Tamara i za to ima teoriju.

 - Ipak mislim da se indirektno nabacivala Palmi. Kada je čula da ima para i toliko životinja, pa taman da je vrati u pređašnje stanje. Možda je devojku pukla nostalgija za mirisom balege. A ako nije, onda molim Palmu da je uda za nekog zemljoradnika, da može da radi ono u čemu je sigurno bolja nego u ovome što trenutno radi. Kija je najveća elementarna nepogoda koja je zadesila Srbiju nakon poplava u Obrenovcu. I kao takvu treba da je saniramo i iskorenimo - kaže Tamara.

RepublikaFoto: prntscr Zadruga
Luna Đogani

Kija Kockar u poslednje vreme koristi svaku priliku da negativno prokomentariše Lunu Đogani, a Tamara tvrdi da bi zapravo trebalo da joj bude zahvalna do kraja života.

- Mislim da ona Luni radi samo PR iz zahvalnosti što je posle toliko neuspelih pokušaja da postane poznata, ipak, nažalost, postala to - kaže Tamara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Djoka

15.09.2018 19:18

Tamara na Farmi spavala sa desetak muskaraca. Ne moze nikome nista da zamera nemoralna Tamara, jer njeno misljenje nije vredno.

Odgovori 54 4
Aroda

16.09.2018 01:01

@Djoka - Pa ne znam Djoko, al' meni onaj Aca Zivanovic i ne vrijedi bas za desetoricu, heheh : )

Odgovori 6 36
Djoka

16.09.2018 11:12

@Aroda - Tamara je svakog novog zadrugara vodila na prenociste u svoj krevet uz jahanje u krevetu i promene raznih poza. Aca, je pored ostalih, bio njeno verno kucence. I tako je sakupila jedan mali copor kucica. Aca je morao da cuti i da trpi jednu noc, jer bi mu se ona opet vratila u krevet.

Odgovori 46 3
Djuka

17.09.2018 09:36

@Djoka - Tamari nedostaje ukus balege. Balegar je to.

Odgovori 28 2