GORI INTERNET! CELA ESTRADA PEVA ŠABANOVE PESME PRED ARENU!

Autor:

Zabava

19.09.2018

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šaban Šaulić sprema muzički spektakl na kome će 6. Oktobra u Štark areni proslaviti 50 godina karijere a sa kakvim nestrpljenjem javne ličnosti čekaju ovaj dogadjaj može se videti po ogromnom broju klipova koji su osvanuli na internetu na kojima pevaju svoje omiljene pesme kralja folka.

RepublikaFoto: Promo foto
Šaban Šaulić

Povod za Šabanomaniju koja drma internet je izazov koji je pokrenula njegova ćerka Ilda u kome pevači jedni drugima daju zadatak da otpevaju po jednu numeru i nominuju drugo dvoje kolega da to učine. Medju onima koji su se odmah odazvali nalaze se i Dragana Mirković, Sladja Alegro, Dara Bubamara, Indira Radić, Djani, Andreana Čekić, Emir Aličković iz "Lapsus band-a", srećko Krečar, Emil Djulović, Emir Habibović a očekuje se da uskoro na izazov odgovore i Ceca Ražnatović, Snežana Djurišić, Darko Lazić, Tamara Milutinović, Biljana Sečivanović, Ana Bekuta i mnogi drugi kojima je izazov upućen. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

6. Oktobar, Saban Saulic, Stark Arena, Belgrade, Jos ovu noc @mirzaselimovic23 @anidcusic

A post shared by Emir Aličković (@emirlapsus) on Sep 18, 2018 at 7:35am PDT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ova akcija pokazala je da je interesovanje za koncert Šabana Šaulića medju javnim ličnostima jednako onom medju publikom, pa nakon što su lože planule za deset dana a nivo 200 bio rasprodan tri nedelje pre koncerta, za očekivati je da već krajem nedelje sve karte za najveću dvoranu na Balkanu planu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading