Šaban: Žao mi je što sa Sinanom nemam duet

Autor:

Zabava

24.09.2018

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni pevač narodne muzike Šaban Šaulić uveliko se priprema za svoj predstojeći koncert u Štark areni, koji će održati 6. oktobra, a za Srpski telegraf otkrio je da mu je i danas žao što nije stigao da snimi duet sa folkerom Sinanom Sakićem!

RepublikaFoto: ST/E. ČONKIĆ
Šaban Šaulić

 Naime, Šaulić je ispričao da je dugo pripremao materijal i tekst za duetsku pesmu koju je planirao da snimi sa pevačem, međutim, sve je sprečila Sakićeva smrt.

Šaulić pripremao materijal za pesmu sa Sakićem koju nisu stigli da snime

- Sinan je meni bio veliki prijatelj i kolega, a mi smo u neku ruku i rođaci. I danas kad govorim o njemu nekako mi je žao što nismo snimili duet, kako je i planirano. Mislim da bi ta pesma bila za sva vremena. Meni će i na koncertu u Areni gostovati mnogo dragih ljudi sa kojima ću izvesti zajedničke pesme, ali bi slika koncerta bila još potpunija da je i Sinan imao mogućnost da zapeva sa mnom. Otkriću i da će mi se ćerka Ilda odužiti i nešto otpevati u Areni, kao što sam i ja zapevao na njenom koncertu prvencu koji je napravila na letnjoj sceni "Topčiderca", tako da zasad, eto, otkrivam jednog gosta - rekao je pevač za čiji koncert je u prodaji ostalo još vrlo malo karata. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading