BUKTI RAT KIJE I SLOBE! Kristina poručila Slobodanu: JA SAM ŽENA, A VEĆE SAM MUŠKO OD TEBE!

Autor: blic.rs

Zabava

24.09.2018

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši suružnici ušli su ponovo u ozbiljan medijski rat. Nakon što je Sloba Radanović odreagovao na određene izjave Kije Kockar, ona je rešila da mu ne ostane dužna.

RepublikaFoto: e-stock
Kija Kockar

Kija Kockar je, navodno, za Slobu Radanovića izjavila da je "određena pojava", što je pevaču zasmetalo, pa je rešio javno da joj odgovori.

- Šta da kažem više, verujete da ni sam ne razumem dokle će trajati njene prozivke. Umoran sam od toga. Nazvala me je određenom pojavom, a određenu pojavu je pitala i dalje pita da otpeva dve pesme sa njom na nastupu. Određenu pojavu je zamolila da složi njen repertoar. Ok, onda jesam određena pojava i nek joj je na čast - rekao je Sloba za dnenvi list "Alo!".

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Kija Kockar i Sloba Radanović

Ova njegova izjava razbesnela je Kockarevu, pa mu je odgovorila žestoko.

- Kao prvo, ne znam kako se on tu pronašao kad njegovo ime nije spomenuto, ali kad se već pronašao, onda je trebalo da se fokusira na taj članak, a ne na to da li je fotošopiran. Ubiće ga sujeta. U članku se navodi da ja nisam ta koja je započela priču i da nisam lagala, i umesto da i on stane na kraj tome, on daje paćenički intervju da ispadne da ja njega molim za nešto što ni nema veze sa celom pričom. On se smeje kad mene drugi napadaju i sme da da samo ovako maliciozne intervjue, jer u pravi sukob sa mnom ne može. Jedina istina ovde je da sam mu poslala repertoar da ga složi, jer ja idem na put i da vidi koje pesme pevam da se ne bi podudaralo.

- Trebalo je da jednu pesmu otpevamo zajedno. Ne vidim šta je problem u tome i sta si hteo, Slobodane Radanoviću, da postigneš? To se zove profesionalizam. Nikog ja ništa nisam molila, nikakva moja prozivka nema veze sa našim jednim zajedničkim nastupom, koji, i on sam zna, da nisam htela da prihvatim, ali… Nego sa tim da ćuti o tome kad se govori da ja lažem dok me njegove dve bivše ribe pljuju po "Zadruzi" - rekla je Kija za "Svet" sa Sejšela, gde trenutno odmara, ali tu se nije zaustavila.

Kockareva je potom udarila po muškosti bivšeg supruga i otkrila njegov poslovni plan.

- Hteo je da prikaže kako on meni treba za nastupe, ali stvar je potpuno drugačija. Verujte mi, potpuno drugačija. Uvek se govorilo kad je žena sa muškarcem da je “ku*va”, a kad ne želi da bude sa njim, onda je “ku*va prokleta” . Ego je ego. I ja sve to razumem, ali bolje snimi taj svoj hit “Kockar” koji pripremaš i želim ti svu sreću i milionske preglede. I ljubavi, vidimo se 29.9. na nastupu. A da. I samo još nešto, vređam te ja i javno i privatno, kako bih ti sve rekla u lice, za razliku od tebe. Meni ne trebaju Makarone, Krezubi Miki, Gavrićke i Džogeri da bih se obračunala sa tobom. Ja sam žena, a veće sam muško od tebe. Bila sam sa tobom kad si bio niko i ništa i treba to da poštuješ. I sad si niko i ništa, ali kao čovek - završava Kija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mina

24.09.2018 22:20

Sloba Radanovic Kockar ??? napokon priznao ko vozi traktor a ko otvara kapiju

Odgovori 11 1