Dajana: IZMEĐU ŽIKE I MENE SU UVEK POSTOJALE EMOCIJE!

Autor: Story

Zabava

26.09.2018

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Dajana Paunović iznenadila je mnoge kada je prilikom dolaska na koncert svoje kume Ilde Šaulić izjavila da Žika Jakšić nije njen bivši, već sadašnji suprug, a sada je objasnila šta je pod tim mislila.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
U dobrim odnosima sa bivšim suprugom... Dajana Paunović

Dajana i Žika sreli su se pred Ildin koncert i ljubazno pozdravili, te je voditeljka objasnila u kakvom su odnosu:

- Emocije između nas su oduvek postojale, mi se nismo rastali zbog nedostatka ljubavi. Verujem u tvrdnje psihologa da je bez obzira na to ko je ostavio, a ko bio ostavljen, vreme je najbolji pokazatelj za sve. Ono uvek otkrije koliko su emocije između partnera bila jake, da li ih još uvek ima, kao i da li se za njih valja boriti. Ukoliko još uvek postoje, stvari su očigledne - istakla je Dajana.

RepublikaFoto: Republika
Poštuje svoju bivšu suprugu... Žika Jakšić

Međutim,  ona je ipak objasnila o čemu se radi i da li je ponovo sa Žikom:

- Ne znam zašto se podigla tolika buka oko zajedničkog pojavljivanja i par lepih reči. Žika i ja smo ostali u korektnim odnosima, samo to nismo delili sa drugima. Nikada nam nije bilo važno šta će ko reći i misliti pa je tako i ovog puta. Imamo sina koji nas povezuje, on stasava i raste, pored sebe svakog dana u svakom momentu mora imati i oca i majku. Što se pomirenja tiče, veoma sam zadovoljna svojim emotivnim statusom, tako da o povratku na staro ne razmišljam - zaključila je Dajana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading