DARKO LAZIĆ NAŠAO ŽENU SVOG ŽIVOTA, nije ga briga šta Ana misli o tome!

Autor: blic.rs

Zabava

30.09.2018

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi put nakon ljubavnog brodoloma, a povodom nove veze sa devojkom iz Brestača Darko Lazić progovorio je o svojim osećanjima i Popularni folk pevač Darko Lazić nakon propalog braka sa koleginicom Anom Sević, s kojom ima ćerku Lorenu, uživa u ljubavnoj vezi sa Marinom Gagić, koju je upoznao u rodnom selu Brestač i koja je, kako sam kaže, sve što je do sada tražio u nekoj devojci.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ, Mihajlović
Darko Lazić

- Lepo nam je, uživamo. Ide sve lagano, nigde ne žurimo i brak još ne planiramo - kaže Darko i otkriva šta mu se najviše sviđa kod nove izabranice:

- Zato što je normalna, obična devojka. Meni odgovara baš takva kakva jeste. Iskreno da vam kažem, ona je devojka koju sam ceo život tražio - iskren je pevač. O braku još ne razmišlja, sa bivšom ženom je u dobrim odnosima, ali ističe da ga ne zanima kako će ona reagovati na ove njegove reči jer je i ona sama našla nekog.

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović
Ana Sević

- Baš me briga šta će Ana Sević da kaže na ove moje reči o novoj devojci, i ona ima novog dečka. Inače, Ana i ja smo u super odnosima. Čak bolje funkcionišemo sad nego u braku, verovali ili ne. Lepo se dogovaramo o mom viđanju sa Lorenom. Ona je još mala da bi shvatila šta se dogodilo između nas, ali je možda i bolje što se sad to dogodilo, da može da se lakše navikne na to da su joj mama i tata razdvojeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading