BUBA KORELI MALTRETIRAO TRUDNU PRIJU!

Autor:

Zabava

02.10.2018

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Buba Koreli pokazao je krajnje neljudski potez na nedavnom koncertu u Cirihu kada je ničim izazvan izbacio trudnu Aleksandru Prijović iz bekstejdža.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda
Aleksandra

Kako Srpski telegraf saznaje, bosanski reper bezdušno je ostavio svoju koleginicu u hodniku hale na promaji dok se on sa svojim kompanjonom Džalom Bratom zaključao u svlačionicu:

- Buba, Džala, Lukas, Rasta i Aleksandra su imali zajednički nastup u Cirihu pred pet hiljada ljudi. Organizacija je bila takva da je prva nastupala Aleksandra, a za njom odmah Buba i Džala. Kako je došla sat pred nastup spremna i krenula put svlačionice, sačekala su je zaključana vrata. Ona je polako pokucala, a iza vrata se čuo Bubin glas: "Ko je", ona je odgovorila: "Aleksandra", na šta joj je Buba odbrusio: "Presvlačimo se, dođi kasnije"- govori dobro obavešten izvor i dodaje:

Buba je odbrusio Aleksandri: "Presvlačimo se, dođi kasnije"

- Aleksandra je ostala u šoku što su je kolege ostavile na hodniku gde je promaja zauzevši celu svlačionicu i zahtevala je da dođe organizator. Kako je u hali nastupio pravi haos oko početka spektakla, niko nije mogao da dođe do organizatora, pa je Aleksandra na toj hladnoći u svečanoj haljini sigurno pola sata čekala da joj se oslobodi neka prostorija kako bi ostavila stvari i odmorila pred nastup. Sreća u nesreći je ta što je sa njom bio Filip, koji je insistirao da Aleksandra dobije svoje mesto, inače ne bi imala ni stvari gde da ostavi - završava priču izvor.

Kako dalje saznajemo, najveće ovacije na koncertu u Cirihu dobila je upravo Prijovićka, kojoj je ovo ujedno bio i poslednji nastup pred odlazak na trudničko.

U želji da proverimo navode do kojih smo došli pozvali smo pevačicu, ali do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive, kao ni popularni rep dvojac.

Podsećanja radi, Buba Koreli je prilikom najave koncerta na svom Instagram profilu isprozivao trudnu Aleksandru nazvavši je pi*kom. On je okačio plakat na svoj Instagram na kojem su Rasta, Lukas, Aleksandra i on uz komentar.

- Samo je ova u sredini malo nepotrebna, al haj, mora neka pi*ka biti tu - napisao je Koreli, ali je taj post na insistiranje organizatora obrisan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading