25.000 razloga da IZNEVERI SEBE: JK IPAK PEVA NA ISTOM MESTU GDE I KIJA!

Autor:

Zabava

04.10.2018

10:14 >> 11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša nedavno je saopštila da neće pevati u klubovima u kojima pevaju rijaliti likovi, a nako što je puštena najava njenog koncerta u Austriji, za nastup u klubu u kojem je pevala Kija Kockar, usledio je haos na društvenim mrežama.

Foto: instagram.com/karleusastar, R. RISTIĆ

- Pristala sam da u subotu pevam u Austriji, u klubu gde je mene pevao neki rijaliti polusvet. Razumite me, dali su mi 25.000 razloga da zažmurim na tu njihovu grešku koju neće ponoviti - napisala je Jelena na svom Tviter nalogu.

- Ma meni je to sve smešno. Kačiti se na mene da bi bila u novinama, a čak me ni ne poznaje niti je bilo kako povezana sa mnom. Ali, sve poštujem, svako ima svoje načine da im se ime što više pominje i ne uzimam za zlo. Štaviše, to mi je i simpatično. Ja volim Jecine pesme, čak ih i pevam na nastupu - počela je Kija i dodala:

- Čini mi se da je rekla da ne bi nastupala ma koliko novca ponudili... Izgleda da ipak postoji cifra. A zar ona nije bila u rijalitiju, kao i njena majka, ili sam pogrešila? U svakom slučaju, želim joj uspešan nastup - poručila je novopečena pevačica.

Karleuša na ovu opasku nije ostala ravnodušna, pa je kratko odgovorila:

https://twitter.com/karleusastar/status/1047773547882536960

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jovo

04.10.2018 16:24

Laze JK. Nikome se ne isplati da toliko plati. A JK ja ne bih ni zeleo u svom lokalu. JK moze samo da rastera goste jer ne zna da peva.

Odgovori 13 1