Vendi: Šešelj je VIRTOUZ U SE*SU, a najbolji deo mu je PREDIGRA!

Autor: svet.rs

Zabava

04.10.2018

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro je poznato da je pevačica Vesna Vukelić Vendi pre dvadeset godila bila u ljubavnoj vezu sa liderom SRS Vojislavom Šešešljem. Međutim, pevačica posle mnogo godina otkriva sve detalje iz veze ali i kreveta sa ovim političarem.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Vendi

– Ja sam neko ko u privatnom životu ne voli glupiranje i ozbiljan čovek kakav je on bio sa šarolikim temama i požrtvovanim srcem predstavljao je pravi blagoslov za klesanje mog karaktera – izjavila je Vendi za Aferu.

Ona napominje da je do razilaženja nje i Šešelja došlo činjenicom da je on ipak tražio ženu "preko devojke".

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ
Šešelj

– Raskol koji se stvorio posle godinu dana naše veze posledica je istine da ja nisam tip koji bi vezao maramu ispod brade i ljuljao se na ljuljašci u zlatnom kavezu koristeći i merdevine za kanarince, pojilicu, stajalicu, hranilicu i držač za voće – rekla je Vendi a onda otkrila kakav je Šešelj u seksu:

– Virtouz. Iako je i tada imao višak kilograma bio je razgibaniji od svih kineskih gimnastičara. Međutim, najjača strana mu je bila predigra i nju nije započinjao bez neke dobre knjige. Jako me je palilo kada spusti između nas Solženjicina i njegov “Arhipelag Gulag”, uz diskretno svetlo, bio je to fantastičan početak opuštanja. Volela sam dok jednom rukom drži knjigu, drugom da prelazi preko mojih butina. Znao je da mi orošava i telo i duh - rekla je Vendi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading