Ekskluzivno! Natašu zastupa advokat ove pevačice!

Autor: Tanjug

Zabava

09.10.2018

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicu Natašu Bekvalac sedam godina zastupala je advokatska kancelarija "Aleksić" koja joj je sada otkazala punomoćje na svim slučajevima koje ona ima. Međutim, pevačica je odlučila da odmah angažuje drugu, istaknutu advokatsku kancelariju koja će preuzeti sve njene slučajeve.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Promenila pravnika... Nataša Bekvalac sa bivšim zastupnikom iz advokatske kancelarije "Aleksić"

- Nataša je advokatsku kancelariju "Aleksić" angažovala nakon razvoda od Danila Ikodinovića i oni su je zastupali sve do sada kada su odlučili da prekinu saradnju. A sada je sklopila saradnju sa advokatskom kancelarijom "Ateljević", preciznije sa Zoranom Ateljevićem koji već deceniju zastupa njenu koleginicu Jelenu Karleušu. Nataša, koju sada očekuje teška borba sa bivšim suprugom Lukom Lazukićem za nasilje u porodici, hitno je angažovala najboljeg mogućeg zastupnika- istakao je izvor blizak pevačici.

RepublikaFoto: e-stock/A. BAČLIJA
Njega je angažovala Nataša... Zoran Ateljević sa dugogodišnjom klijentkinjom Jelenom Karleušom
RepublikaFoto: youtube.com/Nataša Bekvalac
Napravila krupne promene u životu... Bekvalčeva

Osim pravnog tima, Nataša je malo promenila i muzički pravac, a to je dokazala pesmom "Mala plava" koju je snimila sa reperom Cobijem, a koja za samo dva dana ima preko milion pregleda na jutjubu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading