Amidžijev pokojni otac dobio ulicu u Šapcu!

Autor:

Zabava

10.10.2018

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelji Ognjen Amidžić objavio je juče na svom Tviter profilu da je jedna ulica u Šapcu ponela ime po njegovom ocu Zoranu Amidžiću.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Ognjen Amidžić

Naime, na jučerašnji dan pre 27. godina njegov tata ubijen je sa ekipom šabačkog dopisništva RTS i Radio Šapca u napadu na njihov automobil na putu Petrinja-Glina 9. oktobra 1991. godine.

Šapčani su oduševljeni što je ulica nazvana po ocu voditelja, kao i ostalim ljudima koji su tog dana ubijeni

Foto: youtube.com/TV1 HD
Zoran Amidžić

- Danas je u Šapcu jedna ulica ponela ime po mome ocu i ekipi koja je mučki ubijena zajedno s njim na današnji dan pre 27 godina. Hvala svima koji su to realizovali - napisa je voditelj na ovoj društvenoj mreži. Pored Amidžijevog oca stradali su Bora Petrović, Dejan Milićević i Sretan Ilić, čija imena će se pored Zoranovog takođe naći u nazivu ulice.

Ispod Ognjenovog tvita mahom su se oglašavali Šapčani, koji su pisali da je Zoran i te kako zaslužio da mu se i na ovaj način oda pošta za sve što je za života uradio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading