Francuzi snimaju film o Tigru!

Autor: D. Lukić

Zabava

12.10.2018

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U srpskoj prestonici ovih dana boravila je ekipa ugledne filmske kuće iz Francuske, a cilj njihovog dolaska u našu zemlju bili su pregovori u vezi s projektom za snimanje filma o životu poznatog srpskog biznismena i milionera Dejana Popovića Tigra!

RepublikaFoto: instagram.com/dejan_popovic_tigar
Dejan Popović Tigar

 Naime, buran život koji je ugledni biznismen vodio, ali vodi i dan-danas, privukao je pažnju Francuza, a poseban akcenat u filmu biće stavljen na period života koji je proveo u Gradu svetlosti Parizu, što je malo kome poznato. Odranije se zna da je Popović bio uspešan sportista i da se bavio kik-boksom. Kako je oduvek bio ponosan i nije davao na sebe, mnogi su na svojoj koži iskusili tvrdoću njegovih pesnica. Vrlo brzo je cela francuska prestonica čula za njega.

Mlad, jak, školovan i obrazovan, oduvek je privlačio pažnju brojnih lepotica, a tako je bilo i dok je živeo u Parizu. Sve to je nastavilo da prati milionera koji i dan-danas život živi na visokoj nozi. U filmu će se akcenat staviti na njegova putovanja, ali i najlepše misice i manekenke sa kojima je bio. Iz krugova bliskih Tigru saznali smo da su pregovori već sada u poodmakloj fazi i da je biznismen dao zeleno svetlo za snimanje filma. Francuzi su ponudili i velika novčana sredstva milioneru ne bi li dao svoj pristanak i učestvovao u celom ovom projektu. U Parizu se već pročulo da će se snimati film o biznismenovom životu, a sa slobodom se može reći da se njegovo ime i dan-danas u francuskoj prestonici izgovara sa velikim strahopoštovanjem. Stupili smo u kontakt sa Popovićem, koji nam je sve potvrdio.

Dejan: Drago mi je da se snima film o mom životu. Oni imaju veliko poštovanje prema meni

- Istina je da sam u Parizu proveo lepe godine svoga života, a o samom projektu ne bih mnogo detaljisao ovom prilikom, dok se ne završi cela pravna procedura vezana za ugovore i sve ostalo. Razgovarali smo o tome koji će se segmenti mog života naći u scenariju i na čemu će biti akcenat, ali ja sam i te kako zadovoljan planom koji je napravljen. Drago mi je da se snima film o mom životu i sigurno je da mi sve ovo imponuje. Oni imaju veliko poštovanje prema meni i sigurno je da to mnogo znači. Kada sve bude zaključeno i do kraja osmišljeno, izneću više detalja o filmu i celom projektu - rekao je biznismen za Srpski telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Igor popovski

23.10.2018 22:19

Dajte ljudi budite realni. Čovek bio pre 15 godina na vikendu u Parizu, ?????. Osetili njegove pesnice????. Kakav kralj. Pozdravio ga Juga