Ana Nikolić konačno objasnila video o svom 40-om rođendanu koji je zapalio internet!

Autor:

Zabava

14.10.2018

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Nikolić nedavno je napunila 40 godina i tim povodom objavila video koji su mnogi ismejali, a neki i osudili. S obzirom na to da Ana daje uputstvo devojkama, odnosno ženama kako bi trebalo da proslave 40-i rođendan, a koji zahteva neka materijalna ulaganja, mnogima se nije dopalo:

RepublikaFoto: E/Stock/ST
Rasitnila petu banku i nije joj dobro... Ana Nikolić

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Sep 27, 2018 at 11:21am PDT

- Dragi moji htela sam prvo svima da vam se zahvalim na prelepim željama. Ja danas punim 40 godina, zvuči strašno verujte, i meni, i apsolutno ne znam kako treba da se osećam po tom pitanju. Razumeće me sve žene koje imaju slične probleme. Danima sam razmišljala i razmišljala i kad pogledam iza sebe, znate ovo je neko vreme kada se svode računi i podvlače crte. Ja kada pogledam iza sebe, posebno uzimajući u obzir odakle sam krenula kao jedna mala devojčica mlada, naivna i neiskusna, došla u veliki grad i upala u jednu džunglu koja se zove estrada nekako imam sve razloge da budem ponosna na sebe - govorila je Nikolićeva u videu i nastavila:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Sep 27, 2018 at 1:08pm PDT

- Međutim, znate ipak sam ja narcis i 40 zvuči već onako zastrašujuće, iskrena da budem. Što bi moja pokojna, na žalost pokojna, baba rekla: "Rasitnila si petu banku". Baba jesam, i dobro mi nije. Onda sam ja tako danima ležala i razmišljala i razmišljala šta da radim i onda sam shvatila, uz malo botoksa, par čaša, sa pogledom, trenutno ne možete da vidite Koloseum ili crkvu Svetog Petra u Rimu... Nekako sam shvatila da će mi tih 40 lakše pasti. Ovo je ujedno i moj savet za sve devojke koje se osećaju kao ja. Kažem devojke jer ja za sebe još uvek mislim da sam devojka - između ostalog je rekla Ana.

Foto: printscreen/instagram
Isprozivali je na društvenim mrežama... Ana Nikolić

Ona je ovaj snimak koji se mnogima nije dopao i prokomentarisala naglašavjući da je poenta snimka bila potpuno drugačija:

- Meni je u tom momentu bilo lepo. Videla sam da je to pokrenulo buru ogromnu buru, ali ja sam se tako osetila u trenutku. To za moj karakter zaista zvuči strašno što sam napunila 40 godina, ali imam zbog čega da budem i ponosna. Šta sam sve postigla. Uhvatila me je kriza, ali svakog uhvati kriza, da se ne lažemo, samo je pitanje da li će neko da prizna ili ne - izjavila je Ana u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading