Ovo je stan u kom je živela s Lukom: Nataša prodaje nekretninu, a ćerke preselila u Novi Sad!

Autor:

Zabava

17.10.2018

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Težak period koji je ostavila iza sebe, Nataša Bekvalac doživljavala je u stanu u Beogradu koji je sada odlučila da proda. Međutim, prvi i poslednji put odlučila je da ga pokaže gledaocima emisije "Amidži šou" što je sinoć zajedno sa voditeljem Ognjenom Amidžićem i uradila.

RepublikaFoto: yxoutube.com/ AmiG Show
Odlučila da proda stan u kom je živela s Lukom... Nataša Bekvalac
Foto: yxoutube.com/ AmiG Show
Pokazala stan u emisiji Ognjena Amidžića... Bekvalčeva

Bekvalčeva je gostujući kod Ognjena pokazala stan u kom se odigrala drama sa njenim bivšim suprugom Lukom Lazukićem, a potom je priznala da želi da proda stan iz kojeg je iznela sve stvari. 

Foto: yxoutube.com/ AmiG Show
Orman koji će se mnogima svideti... Nataša i Ognjen

- Ja bih ga oglasila, i onaj ko ga kupi dobiće sve što ste videli. (smeh) Odlučila sam da se preselim u Novi Sad, da to bude grad u kom ću da odgajam svoju decu. Mislim da je Novi Sad bolji za moju decu, a ja ću Beograd da  doziram onoliko koliko je potrebno. A sada kada sam rodila Katju i kada je Hana ušla u pubertet mislim da je Novi Sad bezbrižniji za odrastanje. I topliji mi je i tamo su mi roditelji. Uvek kada su situacije u kojoj sam ja sada, vraćam se svojoj bazi, svojim roditeljima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤❤moj uspeh,moje najvece bogatstvo ,njih dve...?????

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Oct 14, 2018 at 10:01am PDT

Foto: yxoutube.com/ AmiG Show
Kuhinja mala, ali funkcionalna...
RepublikaFoto: yxoutube.com/ AmiG Show
Katjina kolevka...

Pevačica je u aprilu doživela, kako tvrdi, porodično nasilje zbog čega se sada i sudi sa bivšim suprugom Lukom Lazukićem za kog se udala prošle godine, 25. septembra na Ibici i sa kojim je u februaru dobila ćerku Katju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading