Aco Pejović o svojoj ženi: Pored supruge sam stasao u svakom smislu!

Autor: alo.rs

Zabava

17.10.2018

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Aco Pejović je u braku sa suprugom Biljanom 24 godine i sa njom ima 3 ćerke!

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Aco Pejović

- U životu je najvažnije da odabereš normalnog partnera koji će da te prati i podržava. Ako odabereš kretena, život ti je pakao, ali ako nađeš nekog normalnog, možeš da napreduješ. Pored svoje supruge sam stasao u svakom smislu. Ona je pored mene završila fakultet, magistrirala i doktorirala - kaže Aco Pejović.

Iako smatra da ključ uspeha svakog čoveka leži u zdravoj i normalnoj porodici, isto tako, ubeđen je da uspeh dece zavisi od vaspitanja ali i ljubavi između dva roditelja.

- Najstarija ćerka je završila fakultet i upisala master studije u Madridu, dok je srednja završila drugu godinu Medicinskog fakulteta sa ocenom 10. Ne mogu vam opisati koliko sam ponosan na njih - kaže on i objašnjava da je svoju srednju ćerku odvratio od pevačkog poziva.

- Ona jako lepo peva. Išla je i u školu pevanja ali sam je odvratio od tog poziva. Smatram da je pevačicama puno teže nego pevačima, jer one trebaju da rađaju i da budu majke. Težak je to posao -ističe Pejović.

U svojoj dugoj i bogatoj karijeri ne žali ni za čim. Jedino možda za jednom pesmom koju je snimio njegov kolega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading