Kija: Ponovo moram na Onkologiju na pregled!

Autor:

Zabava

18.10.2018

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" Kristina Kockar, a odnedavno i pevačica, ponovo se našla u žiži javnosti otkako je uslikana ispred Instituta za onkologiju i radiologiju, a bivša stjuardesa je za Srpski telegraf otkrila da ide samo na rutinske preglede, te i da je to samo njena stvar i i intima.

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Kija Kockar

Naime, Kockareva se nije nadala da će se podići tolika prašina samo zato što je viđena ispred bolnice, pa su mnogi njeni fanovi zbog toga već danima u panici.

- Bila sam na Onkologiji na rutinskom pregledu i mislim da svaka devojka treba da se pregleda kako bi u svakom trenutku imala uvid u svoje zdravstveno stanje do detalja. Ovim putem apelujem da na vreme sve pregledaju, da posle ne bude kasno. A videla sam kolika se frka podigla oko mene i mislim da je sve to bez potrebe. To je moja intima i imam pravo da o tome ne govorim previše. Možda ću ponovo otići na taj isti pregled, ali sve je u najboljem redu i niko ne treba da se plaši za moje zdravstveno stanje.

 Kija: Luna je loša glumica. Uvek će ostati samo ljubavnica mog bivšeg muža

  • Da li ovaj pregled ima veze sa onim što ti se dešavalo u prošlosti kad si se operisala?

- Nema nikakve veze sa operacijom koju sam imala. Ono što sam spominjala u rijalitiju je bilo i prošlo.

  • Uspevaš li da se odmoriš, pošto si stalno u nekoj jurnjavi?

- Već par dana nisam stala i jedva stižem da spavam. Čim legnem da spavam i uhvati me san, neko me pozove i probudi me, tako da sam već danima hronično neispavana. Imam non-stop nastupe, slikanja i snimanja, pa tako od vikenda do vikenda.

RepublikaFoto: ST/ D. KADIĆ
Kija Kockar
  • Sredila si stan. Ko te je još posetio pored Slobe?

- Slobodan je među prvima izrazio želju da dođe i vidi stan. Bilo je dosta društva, nisu svi ni stigli da dođu još, ali u stanu trenutno najviše boravi moja mama. Pomaže mi dosta oko svega jer se još uvek nisam skroz uselila. Ima još puno stvari koje treba da sredim i izmenim.

  • Stižeš li ti nju da posećuješ u Zrenjaninu?

- Idem povremeno tamo, ali sam zbog obaveza dosta vezana za Beograd, pa nismo puno zajedno.

  • Kada ćeš mami da pomogneš oko restorana i ugostiteljstva, kao što si obećala?

- Znam da jesam i hoću da joj pomognem. Još uvek nisam finansijski najstabilnija, pa kad budem, realizovaću sve. Hoću da joj pomognem da otvori svoj restoran i nadam se da će se to što pre ostvariti.

RepublikaFoto: e-stock agency
Sloba Radanović
  • Imala si zajednički nastup sa Slobom, je l' pršte ponude da i dalje nastupate zajedno?

- Oboje smo se poneli profesionalno na tom zajedničkom nastupu i bilo je sve u redu. Moj menadžer reguliše sve oko mojih ponuda za nastupe, a ako se desi da ponovo neko zatraži da Sloba i ja zapevamo zajedno, zašto da ne. Mi smo u korektnom odnosu i nemam ništa protiv.

  • Ima li šanse da se nekad pomirite?

- Odavno sam prestala da razmišljam o svemu tome. On i ja smo sada samo drugari, ništa više. Naravno, uvek ću biti tu za njega, a znam da će i on za mene.

  • Ima li neko nov sada u tvom životu?

- Mislim da bi već svi bili obavešteni da neko postoji, ali sada sam se u potpunosti posvetila poslu i karijeri. Muža tek nema, tako da je sve po starom što se toga tiče.

  • Pratiš li "Zadrugu 2"?

- Uspevam da ispratim nešto malo, preko portala najviše, jer nemam vremena da sedim ispred TV. Većinom mi ljudi prenose šta se tamo dešava, i to kad me neko pomene, a čujem da me pominju na svakih pola sata. I kod njih sam glavna glumica iako nisam u rijalitiju. Ja i još par zadrugara iz prve sezone sa kojima sam ostala bliska imamo svoje grupe na društvenim mrežama gde se redovno čujemo. Tamo mi obično šalju kad me neko pomene, pa se sita ismejem.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani
  • Kako komentarišeš ponašanje Lune Đogani?

- Mislim da je ona velika glumica i da se mnogo folira pred kamerama, jako loša gluma. Šalju mi fanovi kad god me pominje tamo, pa ne znam više ni kako da reagujem na te gluposti. Ona će uvek ostati samo ljubavnica mog bivšeg muža.

  • Čije pesme najčešće pevaš na nastupima?

- Pored mojih pesama, koje publika već napamet zna, obično pevamo sve novitete koji se danas inače traže, tako da je spektar pesama ogroman.

  • Spremaš li možda još neku pesmu?

- Uveliko tražimo i radimo na tome da ubodem i treći hit. Producenta svaki dan pitam kad će biti gotova. Nema lepšeg osećaja nego kad publika peva moju pesmu uglas. To je nešto što nikad nisam ni sanjala da ću da doživim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boris

18.10.2018 17:53

Cuvaj se Kija. Ko se cuva i Bog ga cuva. Zelim ti da ti se sve zelje ispune. Ziva nam bila!

Odgovori 17 0