SLOMLJENA RUKA: Bekvalčeva se ponovo suočava s problemima!

Autor:

Zabava

20.10.2018

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac večeras će nastupiti u jednom beogradskom klubu, a pre toga obratila se pratiocima na društvenoj mreži instagram putem lajv videa.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Ne ide sve po planu... Nataša Bekvalac sa kumom Alenom

Nataša je ovom prilikom, između ostalog, zamolila fanove da joj kažu kako da sačuva ove video snimke na kojima joj oni postavljaju pitanja i koji su joj se, očigledno, veoma dopali. A oni su joj sa zadovoljstvom to otkrili.

Foto: Privatna arhiva
Obožava lajvove na instagramu... Bekvalčeva

Međutim, u jednom trenutku, pevačica je otkrila i da je u njenom bendu došlo do nezgode jer je njen saradnik slomio ruku, te će verovatno morati malo da se snađe večeras na nastupu bez njega. U svakom slučaju i Nataša i njen bend su spremni, a to je potvrdila upravo Bekvalčeva kada je sinoć objavila video s probe.

Nataša je pre nekoliko dana objavila novu pesmu "Mala plava", a potom se prvi put pojavila u javnosti, odnosno u emisiji "Amidži šou" u kojoj je govorila o aktuelnostima iz svog života. Bekvalčeva, ipak, nije želela da govori o incidentu sa bivšim suprugom Lukom Lazukićem jer je sudski proces koji vodi protiv njega za nasilje u porodici i dalje u toku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading