Sloba čuo šta je Kija pisala o njemu u knjizi, pa se oglasio!

Autor: Telegraf.rs

Zabava

20.10.2018

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar posle muzičke karijere, započinje i književnu, a već sledeće nedelje objaviće svoj prvenac pod nazivom "Moj potpis". Kako je izjavila, u knjizi će biti opisan Slobin i njen odbnos do detalja i neki delovi se Radanoviću neće dopasti:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
U suzama pisala knjigu... Kija Kockar

- Plakala sam dok sam pisala, bila sam puna besa i ogorčena. Sloba će poludeti kada pročita neke stvari. Ne može da mu bude svejedno, jer je kriv, a nema pravo da se ljuti na mene. U knjizi će naš život biti na tacni, sa lepim, ali i ružnim detaljima - istakla je pobednica rijalitija "Zadruga" u kom ju je suprug javno prevario. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ne može da pobegne od Kijine istine... Sloba Radanović

Kada je ovo čuo, Sloba se oglasio i otkrio da li strahuje od knjige koja će za samo dva dana biti objavljena:

- Ne plašim se Kristinine knjige, jedva čekam da je pročitam. Sigurno je otkrila veoma emotivne stvari kada je plakala dok je pisala - izjavio je Radanović koji je očigledno svestan da od istine ne može pobeći, kao ni od reči svoje bivše supruge koje je ona prenela na papir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Sofka

21.10.2018 09:13

Svaka cast onome ko ovu personu 'gura' kvazi pevacica o kojoj ne prodje dan a da se nesto ne napise sad jos i spisateljica a joj sto je mnogo mnogo je zar mislite da u Srbiji nema mnogo kvalitetnijih licnosti o koima treba pisati za koje se treba cuti?! Pretarali ste

Odgovori 10 20
lea

22.10.2018 10:38

Opet ova smaračica Kija,pa dokle više,toliko malo vesti o pravoj legendi i divi Mileni,koja nas je napustila,toliko malo napisano o našim zhlatnim odbojkašicama,a svaka glupost Kije Kockar,sve novine preplavljene o njoj,pa dokle više?U knjigi kako vidim za naivne ,za svakog po nešto,nasilje u porodici,prevara partnera,bolest.Patetika,da se od naivnih uzme još koja para,kao da svoj razvod nije itekako naplatila,ali jbg u životiu uvek mora biti balans,a svoju popularniost,napklatiće zdravljem,jbg tako je to nama svima,zašto bi bilo kod nje drugačije.