Gastoz progovorio o Luni i Anabeli: Evo zašto je Atijasova vikala na njega!

Autor: Svet

Zabava

21.10.2018

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenada Marinkovića Gastoz u poslednjih godinu dana često je povezivan sa Lunom Đogani, a onda su njih dvoje snimili zajednički spot, što je privuklo još više pažnje. Tim povodom oglasio se Gastoz, otkrio kako je došlo do saradnje, gde je sniman spot ali i šta Anabela ima u celoj toj priči!

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/luna_djogani
Nenad Marinković Gastoz

- U jednom delu (pesme, prim. aut.) se kaže: "Ta mala je luda, čudna, ona nema blama", a to je Luna. Tako sam došao na ideju da se i ona pojavi u spotu jer ta pesma opisuje nju, koja nema blama šta god da uradi - ispričao je Nenad kako je došlo do saradnje sa Đoganijevom, da bi potom otkrio kako je proteklo snimanje spota u Turskoj.

- Svi smo zajedno bili u Istanbulu ne bismo li mi (prim.aut. Luna i ja) snimali spot, a Anabela (prim.aut. Atijas) šopingovala Luni za "Zadrugu 2". Anabela vodi glavnu reč, ona najbolje zna šta je dobro za Lunu, a šta ne. Anabela je obukla Lunu za spot i bila mi je velika pomoć - otkrio je Marinković koliko se gospođa Atijas meša u sve ono što se tiče odluka njene ćerke, te da je isti princip primenila i na samom snimanju spomenutog spota.

- Ja i moja ekipa smo veoma neozbiljni, tako da je Anabela poludela, baš se videlo da smo joj se smučili. Drala se na nas, čak se i na Lunu naljutila što se ponaša kao mi - nastavio je svoju priču Gastoz, uz obrazloženje da je i nakon toga ostao u kontaktu sa majkom Đoganijeve.

- Uglavnom pričamo o Luni i o stvarima koje je radila i kako se u jednom trenutku baš pogubila. Što Anabela kaže, Luna je u jednom trenutku ispala najgora, nije joj trebalo da se zaljubi u Slobu (prim.aut. Radanovića) i ispadne glupa. Nismo mnogo pričali o Luni i Slobi, samo mi se Anabela žalila da je Luna skroz prsla kad je bila sa Slobom, ali da je sada u "Zadruzi 2" mnogo bolja. Uglavnom, Anabela je izgubila živce zbog Lune - zaključio je priču dvostruki pobednik "Parova".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boris

22.10.2018 14:17

Anabela je izgubila živce zbog Lune a u svadjama stradao njen muz.