(VIDEO) Evo šta kaže menadžer Darka Lazića nakon nesreće

Autor: D. LUKIĆ

Zabava

23.10.2018

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Darka Lazića, Miljan Vračević, jutros je pohitao u Zemunsku bolnicu da pruži podršku pevaču koji je imao tešku saobraćajnu nesreću kod Pećinaca, gde je njegovo vozilo sletelo s puta i okrenulo se na krov.

RepublikaFoto: youtube.com/Republika
Miljan Vračević

On je okupljenim novinarima rekao da ne zna da li je Darko bio u alkoholisanom stanju, ali da zna da nije radio sinoć i da je verovatno noć proveo sa priajteljima.

- Nisam video Darka jer je na intenzivnoj nezi i ne može da se vidi. Polomio je nogu i rebro, i nije svestan. Nadamo se da će biti dobro. Ne znam da li je bio pijan, ja sam sada ustao iz kreveta, nismo sinoć radili. Nikad nije imao ovakvu saobraćajku, za to bi se čulo - rekao je Miljan u šoku.

Kada su ga pitali da li je vest o Darkovoj nesreći javljena njegovoj bivšoj supruzi Ani Sević - on je rekao da ne zna i da će joj on lično javiti ako treba.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vuk

23.10.2018 22:14

Vrlo lako je bilo izmanipulisati momkom iz male sredine, koji pritom skoro sv. dan peva i lepo zarađuje a pritom se nužno kreće u 'krimi-džimy' krugovima gde je pritom skupih narkotika (kao Kokaina) na sve strane i lako dostupanog, ne čudi da se momak navukao na isti a korišćenjem 'droge za bogate' Čovek se olako oseti moćno, odmorno... pritom teška noga na gasu u skupim i snažnim automobilima, eto 'nevolje' u najavi! Sve ovo može biti spinovanje u ovom momentu i datoj konstelaciji ali takođe ukazuje na veliku opasnost da neko ko ima tol. svirki koristi isti kako bi na sve stigao i uvek bio 'odmoran' i raspoložen, olako dolazimo do skupa okolnosti u kojima je ozbiljna pretnja i sebi i drugima u saobraćaju + na sve to luda vožnja u skupim i snažnim automobilima. Darko nije još kasnoy nadamo se da ćeš se dozvati kao i oporaviti od svega. Srećno.