Darkove žene se svađale dok se on borio za život!

Autor:

Zabava

24.10.2018

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač "Granda" Darko Lazić (27) imao je juče ujutru u 8.45 tešku saobraćajnu nesreću u mestu Subotište kod Brestača kada se vraćao iz jedne kafane u Šapcu.

RepublikaFoto: printscreen/ST/N. MANDIĆ/instagram.com/anasevicofficial
Marina Gagić i Ana Sević

Pevač je sleteo s puta i prevrnuo se na krov. Njega su iz potpuno smrskanog automobila izvukli vatrogasci i sa teškim povredama prebačen je KBC Zemun. Ustanovljeno je da su mu polomljena rebra, noga, kao i da mu je pukla butna kost. Inače, kako saznajemo od dobro obaveštenog izvora, iako godinama vozi brze motore i automobile, pevač nema vozačku dozvolu.

Šta će ovaj skot ovde, rekla je Marina Darkovom ocu kada je ugledala Sevićku

 

Ispred Zemunske bolnice prvi su došli njegovu najbliži, otac Milan, brat Dragan i pevačeva verenica Marina Gagić. Nešto kasnije pristigla je i bivša žena Darka Lazića pevačica Ana Sević, što je izazvalo gnev pevačeve verenice, koja je u momentu napravila opšti skandal ispred bolnice.

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Auto Darka Lazića nakon nesreće!

- Šta će ovaj skot ovde - rekla je Marina naglas Darkovom ocu i bratu, na šta joj je budući svekar odgovorio:

- Smiri se sada, nije ni mesto ni vreme.

Marina je sve vreme gledala Anu ispod oka kao da će je svakog momenta napasti. Pevačica se raspitala za stanje bivšeg muža i nije se zadržavala, već je uplakana otišla kući, verovatno tako brzo jer je videla da je nepoželjna - kaže izvor Srpskog telegrafa koji se našao na licu mesta.

Iako godinama vozi brze motore i automobile, pevač nema vozačku dozvolu

Iako je porodica želela da ga vidi, medicinsko osoblje je reklo da je to trenutno nemoguće jer se nalazi na intenzivnoj nezi i u veštačkoj je komi. Kako su nam preneli izvori, njegov otac je sve vreme kroz suze ponavljao da ne zna kako mu je sin i da mu je jako teško.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Darko Lazić

- Pre nego što su ga uveli u veštačku komu, Darko je bio vidno uznemiren i cepao je sve sa sebe! Doktori su u prvom trenutku mislili da ga operišu, ali ipak nisu smeli jer nisu odmah mogli da provere da li ima unutrašnje krvarenje. Lekari su pevaču namestili polomljenu butnu kost, na aparatima je za disanje i u veštačkoj komi. Lekari KBC Zemun zakazali su hitan konzilijum. Darko se nalazi na odeljenju intenzivne nege, gde su zabranjene posete. Pevač ima i hematom na glavi. Njegovom ocu, bratu i verenici lekari su rekli da idu kući i da se mole za oporavak, što je njih rasplakalo. Iako su nakratko otišli iz bolnice, otac, brat i verenica su se posle nekog vremena vratili - završava naš izvor.

RepublikaFoto: youtube.com/Republika
Miljan Vračević

Miljan Vračević: Lazić je jako loše!

Njegov telohranitelj i bivši učesnik "Zadruge" Miljan Vračević došao je odmah posle Darkove porodice.

On je za naš list rekao sledeće:

- Loše je, veoma je loše, polomljena su mu rebra, polomljen mu je but, na intenzivnoj je nezi. Mene je zvao njegov otac i odmah sam došao u bolnicu. Molimo se svi da sve bude u redu. Svi smo u šoku. Darko je vozio automobil, ali ne znam gde je išao. Ne znam čak ni da li je njegov auto.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Darko Lazić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Gordana

24.10.2018 09:16

6 godina vozio bez dozvole???Ja vozim normalno,ne pijem,imam dozvolu i zaustavljaju me svakog treceg dana,Da li su i njega zaustavljali?naravno da jesu i ???

Vesna

24.10.2018 19:12

@Gordana - Zalosno da je njemu i prijatelj policajac davao kola da vozi iako se znalo da nema dozvolu. Tako to bude kad covek ne ceni ni sebe ni ljude oko sebe. Moj instruktor u autoskoli 1984 g. imao je obicaj da mi kaze da moram da budem oprezna bez obzira koliko sam dobar sefor jer nikad neznas koja budala vozi nasuprot tebi. Darku neka je Bog u pomoc, trebao je ceniti bar svoje roditelje i dete i zbog njih biti pametniji i odgovorniji.

ema

25.10.2018 11:32

Ono sto je sreca u nesreci je da je stradao samo onaj ko je pio i ko je glavni krivac za sopstveno stradanje .Zamislie da se to desilo u naseljenom mestu i da je ubio njih nekoliko .Sam je sve izazvao , nadajmo se da ce posle ovoga biti pametniji .