Sloba: Ja ću da objavim sve Kijine švaleracije!

Autor:

Zabava

24.10.2018

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Slobodan Sloba Radanović u žiži je javnosti zbog autobiografske knjige bivše supruge Kristine Kije Kockar. Kako Srpski telegraf saznaje, Radanović je burno reagovao nakon što je video da je njegova nekadašnja ljubav obelodanila sav prljav veš iz njihovog zajedničkog života, te joj je poručio da ima mnogo toga o njoj što bi javnost zanimalo.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Kija Kockar i Sloba Radanović

Naime, kako izvor blizak pevaču navodi, on je poludeo kada je video sadržaj Kijine knjige i to što je većinu stranica ispunila omalovažavanjem i kritikovanjem njega.

- Sloba nije želeo ni da čita knjigu, znao je da će dobar deo biti posvećen njemu, pa nije želeo da se nervira. Ipak, nije mogao da zaobiđe sadržaj jer su fanovi počeli masovno da mu šalju delove knjige u kojima se pominje, a i novinski napisi otkrili su mu dosta detalja o kojima je Kija pisala. O njihovom odnosu se već većina stvari zna, tako da mu nije mnogo smetalo to što je pisala o nekim njihovim svađama i neslaganjima, ali kada je video da je opisala kako ju je varao sa drugaricom, te da mu je pronašla seksualna dopisivanja, pa detaljno opisivala njegov i Lunin odnos, u kojem ga je predstavila kao najvećeg ološa, tad je stvarno poludeo - navodi izvor i dodaje da je Sloba prijateljima rekao da ona nije svetica kakvom se predstavlja, te da će to i dokazati jer ga je osramotila.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Sloba Radanović

Slobodan: Andrija Lazović se samo stvorio kao srodna duša za 20 dana, kako da ne

- "Ovo je sramota, ja sam dosta ćutao i prihvatao da budem kriv za sve da nju ne bih povredio. Ima ona putera na glavi i to tone. Šta je radila sa Stefanom Karićem, šatro samo nakon našeg razvoda?! Šta je radila sa pilotom, kako se provodila na tim letovima i putovanjima?! Andrija Lazović se samo stvorio kao srodna duša za 20 dana, kako da ne... Pošto voli da iznosi prljav veš, objaviću i ja njene švaleracije, pa ćemo da vidimo ko je Kija Kockar", rekao je prijateljima koji su pokušali da ga odgovore od te ideje jer bi time srozao i sebe. Ako je već odlučio da bude dostojanstven, treba takav i da ostane - završava izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Slobodanom kako bismo proverili ove navode, ali on nije bio dostupan na broj telefona poznat našoj redakciji.

RepublikaFoto: e-stock
Sloba Radanović

Podsećamo, Kristina Kija Kockar objavila je knjigu "Moj potpis", u kojoj je detaljno opisala njen i Slobodanov odnos tokom veze, potom i braka, ali i sve što joj se dešavalo od trenutka kada je shvatila da ju je tadašnji muž javno prevario sa Lunom Đogani. Osim toga, Kija je opisala i odnos sa pokojnim ocem, porodicom, ali i zdravstvene probleme s kojima se suočila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Anelej

24.10.2018 11:28

Ne vidim zašto ne razotkriti prevarante i manipulatore? Samo činiš uslugu drugima, da ne nasednu kao ti.

Odgovori 5 51
Boris

24.10.2018 11:36

Sloba je do sada sve lagao pre Zadruge, u Zadruzi i posle. Covek krije od nas istinu i govori nam samo lazi. Stvorio je nerealni svet koji nama iznosi.

Odgovori 55 5
vera

24.10.2018 12:03

Lazov notorni moze da objavi samo lazi.

Odgovori 52 9
Dragan

28.10.2018 16:42

@vera - Sloba je veliki lazov. U Zadruzi 1 znao je da Kija nije imala ljubavnike i to je i tvrdio. Ucestvovao je u laziranju dogadjaja u kupatilu i lomljenju WC solje. Pa su to podmetnuli da je u tome ucestvovala Kija. Kako se Zadruga blizila kraju, u zelji da Kiji naskodi, poceo je da govori da nije siguran i njenu nevinost.

Odgovori 23 1