Oglasila se Ana Sević o stanju Darka Lazića i zamolila sve da prestanu sa ovim!

Autor:

Zabava

24.10.2018

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Sević, bivša supruga pevača Darka Lazića, koji je u teškom stanju i smešten je u KBC "Zemun", oglasila se danas na svom profilu na instagramu gde se obratila svima sa jednom molbom.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Oglasila se prvi put od nesreće... Ana Sević i Darko Lazić

Naime, kako je Sevićeva jedina osoba kojoj je dozvoljeno da uđe u prostoriju gde leži Darko, u potpunosti je upućena u njegovo zdravstveno stanje. A zbog informacije koju je za javnost otkrio Lazićev menadžer Miljan Vračević da je pevaču potrebna krv, oglasila se Ana:

- Poštovane kolege, prijatelji i svi vi koji se molite, mislite i brinete za Darka... Hvala vam na podršci i molitvama. To je sve što, za sada, možemo da učinimo za njega. Krv nije potrebna, a ako do toga dođe, prva ću vas ja obavestiti. Nadamo se i verujemo u najbolje, hvala! - napisala je Ana.

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Posle Ane, stigla i Marina u bolnicu... Lazićeva verenica sa njegovom familijom
RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Darkov otac danas nije izlazio iz bolnice... Milan Lazić

Sevićeva je juče u prepodnevnim satima prvi put došla da vidi Darka, a potom uplakana napustila bolnicu. Jutros je u ranim jutarnjim časovima ponovo bila kod Lazića kada su je pustili da ga vidi, a nakon njenog odlaska, u KBC "Zemun" stigli su i Darkovi roditelji, kao i verenica Marina Gagić.

Podsećanja radi, Darko Lazić imao je juče ujutru saobraćajnu nezgodu u blizini Brestača na putu za Pećince gde je njegov automobil marke "BMW" sleteo s puta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading