Brena i Saša nisu ni posetili Darka!

Autor: D. L.

Zabava

27.10.2018

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici "Grand produkcije" Saša Popović i Lepa Brena nisu se udostojili da dođu u KBC Zemun, gde se Darko Lazić od utorka bori za život.

RepublikaFoto: e-stock agency
Saša Popović i Lepa Brena

žIako je pobednik četvrte sezone njihovog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" doneo njihovoj produkciji ogromnu gledanost, popularnost i još veći profit kao jedan od najtraženijih i najplaćenijih mladih pevača ove produkcije, njihova podrška ovoga puta je izostala. 

Ni Žika Jakšić takođe se nije pojavio u KBC Zemun otkako je Darko dovezen

Čak se ni Žika Jakšić, koji je producent ovog megalomanskog projekta, nije pojavio ispred produkcije čiji je Darko član još od 2009. godine.

RepublikaFoto: Republika
Žika Jakšić

- Velika je sramota da se niko od njih nije pojavio da pita kako je Dare, da li nešto treba, da li je sve u redu. Znamo da ne može niko da ga poseti, ali to ne znači da njegovima nije potrebna podrška i lepa reč. Kako su se kolege poput Đanija, Andreane Ćekić i muzičara Mikice Gačića pojavili ispred bolnice. Njima nije bilo teško da dođu kao podrška. Darko je "Grandu" kao pobednik "Zvezda Granda" doneo ogromnu gledanost, a da ne pričamo o profitu. Zna se da je on najplaćeniji mladi pevač "Granda" i najtraženiji na romskim veseljima, gde se mlate ogromne pare.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Darko Lazić

- Tada im je bio dobar, a sada kad se bori za život, gde su? Oni misle da je poruka podrške dovoljna posle svega. Darkova porodica je zgranuta ovim činom i jako ih je pogodilo to što se čelnici "Granda" nisu baš zainteresovali za njegovo stanje - kaže izvor blizak porodici Lazić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milo

27.10.2018 18:02

Sta da se pojavljuju..Oni su Pevaci a ne Lekari ili Kelneri.

Odgovori 11 2
Boris

27.10.2018 18:11

Poseta nije dozvoljena. Zasto bi se svi pojavljivali i prikazivali tamo.

Odgovori 11 2