Bizaran prizor sa Sajma knjiga: Spaljena autobiografija Kije Kockar!

Autor:

Zabava

27.10.2018

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica rijalitija "Zadruga" Kristina Kija Kockar napisala je autobiografiju, zbog čega se podigla čitava javnost na noge. I pored mnogobrojnih negativnih komentara Kristina je odlučila da je to nedotiče, te je preključe na Sajmu knjiga u Beogradu potpisivala svoje delo. Međutim, komentari su jedno, a sasvim je drugo to što je neko učinio iz netrpeljivosti prema njoj!

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Kija Kockar

U hali u kojoj se ona nalazila bila je ogromna gužva, a nepregledni redovi ispred štanda na kojem je rijaliti zvezda potpisivala autobiografiju iznenadili su i najčešće posetioce Sajma knjiga. Ipak, samo dan kasnije, dogodila se scena koja se prepričava. Na društvenim mrežama masovno se šeruje fotografija na kojoj se vidi zapaljena knjiga Kije Kockar.

Iako nije razjašnjeno ko je to uradio, mnogi su se iznenadili i zapitali kome bi tako nešto palo na pamet.

Očigledno je reč o revoltu, a paljenje Kijine knjige svi komentarišu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
vera

27.10.2018 18:02

Samo su fašisti i verski fanatici spaljivali knjige! Pravda za Kristinu Kiju Kockar

Odgovori 38 4
Agita

28.10.2018 10:56

Ko spali knjigu taj je spreman da na lomaču stavi i čoveka.Istorija je to dokazala.

Odgovori 21 1
psihijatar

28.10.2018 14:47

Ako trezveno razmišljamo i znamo koliko treba vremena, da ne kažem mesci, da se napiše kvalitetno štivo, onda je jasno, a i svakim danom nam potvrđuju, da je upravo i ta knjiga bila ranije napisana - pripremljena, kao i čitav scenario koji su prikazali u zadruzi 1, samim tim, sve je namešteno, ali kad tad, otkriće se pozadina svega, pa će narod početi da je mrzi, jer nije da Srbi ne prihvataju nečiji uspeh, već kada prepoznaju prevaru i laž, postaju besni, ljuti , ogorčeni...... a onda, poinju da mrze!!! Složiću se sa mišljenjima da svako može i ima pravo da profitira na svoj način, oni koji kupuu, samo njoj pomažu u trenutnoj slavi i uspehu, ali je ona toliko već obeležena, da nema tih para da joj vrate sreću... Očekujem, pošto je odlična glumica, uskoro i film, a ko zna, pošto je bolesno ambiciozna i da ''konkuriše'' za Oskara, samo kod njih neće proći ni u izbor, kamo li u užiizbor ili ne daj Bože, nominaciju!! Svako dobro joj želim, ali nenavijački gledam, te samim tim i sa stručnog aspekta, mogu da kažem da je odlična prevarantkinja!

Odgovori 4 19