(VIDEO) Poslednji Darkov snimak pre saobraćajke: Reči lede krv u žilama!

Autor:

Zabava

28.10.2018

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevača Slobodana Vasića jako je pogodilo to što se desilo njegovom kolegi Darku Laziću, te je na svom Instagram profilu podelio Lazićev poslednji svimak koji je nastao početkom oktobra!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Darko Lazić

Naime, Darko je pre napunih meseca dana ušao u studio kako bi snimio novu pesmu. Lazić se na snimku ne vidi jer se u trenutku dok je pevao pesmu nalazio u "gluvoj sobi", ali njegov kolega Sloba Vasić je ovekovečio ovaj momenat. Sloba je u znak podrške Laziću podelio snimak, koji je izazvao komentare fanova.

- Brat će još malo da nam peva uživo", "Sve će on ovo izdržati", "Drži se junačino" - samo su neki od komentara podrške. U nastavku možete pročitati i preslušati pesmu koju je Darko snimio:

- Stigla me majko svaka suza tvoja, ona više nije, nije ljubav moja. Za ovu tuga nema, nema leka, jer ona je majko, jer ona je majko, kraj drugog čoveka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️❤️❤️??? @lazardarkovic91 #darkolazic

A post shared by Slobodan Vasic (@slobodanvasic_official) on Oct 27, 2018 at 8:44pm PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading