Slava joj udarila u glavu?! Kija rešila da ostavi Ministarke, pa rekla da će se njena knjiga proučavati na fakultetima!

Autor:

Zabava

28.10.2018

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti učesnica, najpoznatija prevarena žena i novopečena pevačica Kristina Kija Kockar, nedavno je pored svog širokog spektra zanimanja i angažovanja postala i književnica, ali i članica žirija jednog muzičkog takmičenja. Ona je danas bila gost u emisiji "Premijera" gde je otkrila svoja iskustva kada je pisanje knjige u pitanju, a takođe je ispričala i kakvi su joj planovi za buduću karijeru svih njenih zanimanja.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Kija

- Mnogi su me osudili što sam se odlučila na ovaj korak pisanja autobiografije. To su ljudi koji imaju predrasude o meni jer znaju da sam bila u rijalitiju. Ja sam veoma vredna devojka i smatram da svaki čovek može sve što poželi, njihov je problem to što su me voleli samo kada sam bila na dnu pa im sada smeta moj uspeh - bila je direktna Kija Kockar.

Već prvog dana otkako je knjiga "Moj potpis" ugledala svetlost dana pojavio se i snimak koji je kružio društvenim mrežama na kome upravo ova knjiga gori u plamenu.

- Verujem da je to uradila neka klinka koja nije svesna kakvu vrednost je držala u ruci. Ja nisam književnica, ja sam pevačica, ali ko zna možda jednog dana na nekom fakultetu baš ova moja knjiga da bude proučavana kao fenomen! - rekla je Kristina.

RepublikaFoto: instagram.com/milica.mitrovic.pink
Žiri Pinkovih zvezdica

Kristina je takođe otkrila da napušta sastav "Ministarke" i da nastavlja svoju solo karijeru.

- U planu imam nekoliko pesama koje će biti više klupske, a takođe spremam i jedan duet koji će biti veliko iznenađenje za sve! - bila je tajanstvena novopečena pevačica i nastavila da priča o Pinkovim zvezdicama:

- Što se tiče posla, postala sam psiho! Sada su tu i Pinkove zvezdice i moram da kažem da sam ja ravnopravan član kao i svi ostali. Tu sam da pronađem u takmičarima taj "iks faktor" jer sam za kratko vreme uspela od sebe da napravim ovo što sad jesam, veliku zvezdu, a i za neke druge ljude sam isto to uradila! Ne obazirem se na loše kometare o tome kako ja nisam kompetenta za žiriranje - iskreno je rekla Kija.

Podsetimo, jedna od naših najboljih pevačica i miljenica takmičara, Jelena Tomašević, napustila je žiriranje Pinkovih zvezdica nakon što je videla da će bivša rijaliti učesnica biti deo njihovog tima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Rade

29.10.2018 17:07

Kija, vredna i obrazovana mlada zena, uvek će naći dobar posao.

Odgovori 22 3
Jelena

01.11.2018 00:42

Joj kad kaze 'ja nisam knjizevnica, ja sam pevacica', ona nije pevacica, ona je samo maskota koja pusta svoj iritantni glas u mikrofon, nista vise,