Bizarne vesti o smrti Darka Lazića šire se internetom: Njegova kuma Andreana oštro reagovala zbog toga!

Autor:

Zabava

28.10.2018

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić doživeo je tešku saobraćajnu nesreću u utorak, nakon čega je prebačen u KBC Zemun. On se još uvek nalazi u veštačkoj komi kako bi mu se organizam lakše izborio sa traumom.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Darko Lazić

Ovaj događaj je već pet dana u žiži interesovanja medija, pa su pojedini preneli užasne dezinformacije da je pevač podlegao povredama i preminuo, što je za najstrožu osudu.

U vezi sa tim, njegova kuma Andreana Čekić se oglasila na društvenoj mreži Instagram i rekla sledeće:

Foto: printscreen/instagram.com/andreanacekic
Andreana Čekić o Darku Laziću!

Takođe, danas su Darka u bolnici posetili roditelji, a prilikom napuštanja KBC Zemun pevačev otac, Milan Lazić, je rekao da je njegov sin danas bolje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Duška

28.10.2018 20:19

Moram da registrujem sledeće čitam komentae i ne mogu da dođem k sebi kad vidim koliko su pojedinciu puni zlobe, mržnje, primitivni, maliciozni, nekulturni i prosti. Takav prostakluk i primitivizam , zloba,.se dugo nije video .Uživaju u tudjoj nesreći, bolu porodice, bolu svih časnih ljudi kojima je jedan mlad život svetinja. Jasno je svakom normalnom čoveku, da je napredak evidentsan,I svakim danom sve bolji u takvim uslovima. ali je neverovatna količina primitivizma koji, mržnje, zlobe, pakosti koji podstiču takvim ponašanjem. To samo bolesni umovi mogu da kreiraju. Poješće vas sopsteno zlo… Da li ste normalni? Dare je živa legenda,Svakim danom je sve bolje. Jak je kao stena.Bori se kao lav. Svi , svi smo uz njega, okružen je ljubavlju I pozitivnom energijom. Izaći će I ovoga puta kao pobednik. Ima srce I dušu kao stara federacijia. Jači je od sudbine,Care, pored tebe,uz tebe I sa tobom smo…Idemooo do potpuog oporavkia. Nedamo te nikome.Srbija je ponosna na tebe, ti si najbolji medju najboljima.