Vuk Kostić staje na ludi kamen!

Autor: Story

Zabava

31.10.2018

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Vuk Kostić (38) jedan je od najpoznatijih neženja na domaćoj javnoj sceni, a mnogi ga pitaju kada planira to da promeni.

RepublikaFoto: e-stock/Peter Alex
Odlučio da se oženi... Vuk Kostić

I dok je poznat i kao neko ko je bio u vezi sa mnogim poznatim damama poput Jelisavete Orašanin, Bojane Stefanović i joše nekim, sada uživa u ljubavi sa devojkom koja nije javna ličnost. Reč je o Aleksandri Popović koju je javnosti predsatvio prošle godine, a sada je priznao da razmišlja o braku:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happiest moments ✨✨✨✨

A post shared by aleksandrapopovic (@aleksandrapopovic) on Jun 27, 2018 at 1:44pm PDT

 

- Ne postoji stepen gradacije po kojem bih mogao da merim svoju sadašnju emotivnu vezu u odnosu na prethodne. Ne bi to ni valjalo raditi, vreme jednostavno teče. Neke stvari danas su drugačije nego što su bile ranije. Bogu hvala, uvek sam bio srećan u svojim vezama, ali sada mi je stvarno predivno. Trenutno baš uživam u svemu sa Aleksandrom - ispričao je Vuk.

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Video od brata, pa se i njemu dopalo... Kostić

Kostića je na razmišljanje o braku nateralo i venčanje njegovog brata, te je istakao da i on sve više razmišlja o tome da se oženi:

- Moj brat ne voli da se previše govori o njegovom privatnom životu, ali bio sam presrećan tog dana. Daće Bog, uskoro ću možda i ja krenuti njegovim stopama i naći se ispred oltara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lucky i'm in love with my best friend

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza) on Oct 10, 2018 at 10:40am PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading