Ovo su bile prve reči Darka Lazića nakon buđenja iz kome!

Autor:

Zabava

31.10.2018

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić proveo je 6 dana u veštačkoj komi nakon teške saobraćajne nesreće da bi mu se organi oporavili od traume!

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Darko Lazić

Pevaču su lekari u ponedeljak smanjili dozu lekova, kao i sredstva protiv bolova. Uporedo s tim, vitalne funkcije, poput disanja, ponovo su se vratile u normalu i on je postao svesniji.

Lazić se, najpre probudio oko jedan sat posle podne, a potom i četiri sata kasnije, kada je bio svesniji.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Marina Gagić

- Darko je primao veliku dozu lekova i mumlao je kada se prvi put probudio. Tada lekari nisu mogli da ga razumeju šta želi da kaže, pa su ga ostavili da se još malo odmori. To što nije mogao da izgovara reči je normalno kada su pacijenti sa tako teškim povredama u pitanju. Često se dešava i da nakon buđenja ljudi imaju rupe u pamćenju, privremeno su zbunjeni, čak i agresivni. Pojedini izgube orijentaciju. Medutim, tek kada je pacijent budan, može se pouzdano utvrditi da li je mozak trajno oštećen. To zasad nije slučaj s Lazićem, jer kada se probudio po drugi put, oko sedamnaest časova, bio je svestan i tražio je da mu dovedu verenicu - priča dobro obavešten izvor za beogradske medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading