Rada izabrala stan na najluksuznijoj lokaciji u Beogradu, a ona joj je prva komšinica!

Autor: kurir.rs

Zabava

01.11.2018

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojlović, odlučila je da pazari stan u Beogradu, ali ne na Vračaru, niti na Crvenom krstu već na novoj i veoma ekskluzivnoj lokaciji.

Pevačica folk muzike Radmila Rada Manojlović, godinama živi kao podstanar u Beogradu. 

Foto: instagram.com/radamanojlovic
Rada Manojlović

Naime, Rada je mogla do sada sebi da priušti najmanje pet stanova, koliko je ulagala u sebe, spotove, pesme. Ali ona je  odlučila da uloži svaki dinar u kuću u Četerežu, gde je izgradila pravu vilu. Međutim, došlo je vreme da se skući i u Beogradu. Rada je, tim povodom, gledala stanove na Vračaru, Crvenom krstu, ali je na nagovor kolega izabrala nekretninu u kompleksu Beograd na vodi. 

Foto: youtube.com/AmiG Show

- Radi se svideo jedan stan koji je komforan i sunčan. Dugo je vagala i odlučila da ga kapariše - rekao je izvor blizak pevačici. 

Jedan od tri stana koja su izgrađena pored Radinog, kupila je njena koleginica Viki Miljković. Radin stan ima oko 60 kvadrata, te kako joj je ovo prva nekretnina, ona će imati pravo na povraćaj poreza.

- Tačno je da sam gledala nekoliko stanova. Ne bih još da pričam o kupovini da se nešto ne bi izjalovilo. Svidelo mi se nekoliko stanova, a posebno jedan. Čim se uselim, obavestiću vas - izjavila je Manojlovićeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading