Bila je podstanar, a sada živi u skupom dupleksu: Ovako je Ani Sević krenulo u braku s Darkom!

Autor: kurir.rs

Zabava

01.11.2018

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na početku karijere bila je podstanar, bez traga luksuza. Danas živi u dupleksu od 300.000 evra.

Ana Sević, i dalje je zakonita supruga Darka Lazića, koji je nažalost prošlog utorka imao tešku saobraćajnu nesreću. Lazić je doživeo težak udes kod svog rodnog sela Brestač, i zadobio višestruke povrede koje se lekari već danima trude da saniraju.

Foto: instagram.com/darkolazicofficial

Sevićeva, se poselednjih dana ne odvaja od Lazića, svakodnevno mu dolazi u posete u KBC Zemun gde je on smešten pre devet dana. Ona se brine o njemu, kao i o njihovoj ćerkici Loreni (4) koja i dalje ne zna gde je tata. Naime, lekari su u nedelju, 28 oktobra, probudili Lazića iz veštačke kome. Doza lekova koja je namenjena  za spavanje i protiv bolova, je smanjena i pevač se uspešno oporavlja.

Svo vreme je porodica bila uz Lazića, takođe ni Ana se nije odvajala njega uprkos i tome što je i Darkova verenica Marina bila u bolnici. Da podsetimo, iako su se Darko i Ana razišli početkom godine, ostali su u prijateljskim i fer odnosima. 

Foto: e - stock/M. LUČIĆ
Ana Sević, Darko Lazić i njehova ćerkica Larena.

Posle razvoda Ana je odlučila da sa ćerkicom ostane u stanu u kom su živeli toko braka, a koji košta 300.000 evra. Međutim, izgleda da Ana nije oskudevala ni u čemu pre braka budući da je jednom fotografijom iz svoje rodne kuće pokazala kako njen nekadašnji dom izgleda.

Sevićeva je nekada živela u Užicama, te je prošle godine obišla svoj rodni kralj i porodicu. Na društvenim mrezam se pohvalila fotografijom sa terase na kojoj se vidi staklena terasa, koja na neki način odudara od okruženja i seoske sredine. Pevačica je dobila brojne pohvale na svoj račun od starne svojih fanova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rodni kraj moj ??❤️

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on Jul 21, 2017 at 11:14am PDT

- Rodni kraj moj - napisala je tada Sevićka. 

A po dolasku u Beograd, Ana je živela u iznajmljenom stanu koji su Darko i ona zamenili kada je pevač kupio dupleks u kom pevačica i sada živi s ćerkom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading