Darko: Bože, molim te da ne ostanem bogalj!

Autor:

Zabava

02.11.2018

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Darko Lazić iz dana u dan se oporavlja od stravičnog udesa koji je imao 23. oktobra, a uprkos teškim povredama, pevač je sada van životne opasnosti. Srpski telegraf došao je u posed fotografije Darka u bolničkoj postelji, a sudeći po prizoru, pevač je znatno bolje iako se još uvek nalazi u šok-sobi. Kako saznajemo, Lazić se obratio medicinskom osoblju i rekao da je sve u božjim rukama.

RepublikaFoto: Prntscrin Telegraf.rs, instagram.com/darkolazicofficial
Darko Lazić

Naime, prve fotografije pevača iz bolničke postelje pokazuju da Darko više nema zavoje na glavi i da mu je umotan zglob ruke, dok mu je desna noga fiksirana, a leva podignuta na jastuk. Pevač u krevetu leži bez majice sa prikačenom braunilom, a gusta brada je sakrila ožiljke od povreda koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći.

 Pevač leži u krevetu bez majice sa prikačenom braunilom, a gusta brada je sakrila ožiljke od povreda koje je zadobio

Kako Srpski telegraf saznaje, folkerovo zdravstveno stanje se znatno popravlja, a on razgovetno komunicira. Ipak, posledice udesa su se odrazile i na njegovu psihu, a sudeći po onome što govori, tek sada postaje svestan šta mu se dogodilo.

- Darko je dosta bolje i bez problema priča sa svima. Kada mu porodica dođe u posetu, ozari se i zanima ga šta se dešava dok je on postelji. Prilikom primanja terapije medicinska sestra mu je nameštala krevet i pitala ga "Možeš li", misleći na to da pomeri ruku, i on je odgovorio "Mogu." Nakon toga, Lazić je otvorio dušu medicinskoj radnici i rekao: "Samo mi bog može pomoći. Samo da se izvučem iz ovoga i promeniću sve. Ceo život iz korena." Sestre su mu rekle da se ne uzbuđuje i da će sve biti u redu, nakon čega se Darko malo smirio - kaže dobro obavešteni izvor i dodaje da lekari Laziću ipak ne dozvoljavaju da preterano priča kako se ne bi umarao.

- Lazić je vrlo raspoložen za komunikaciju, ali to za njega predstavlja napor. Doktori ne žele da se opterećuje na taj način, zato mu masku skidaju samo kada je neophodno da im se obrati - zaključio je izvor.

Podsetimo, pevač je od udesa bio u veštačkoj komi, iz koje je probuđen u ponedeljak. Tokom kriznih dana pevaču je izvađena slezina zbog unutrašnjeg krvarenja, a u komi je održavan sve dok se organizam nije izborio sa traumama koje je preživeo. Lazić je zadobio brojne povrede u udesu. Ima nagnječenje glave, devet polomljenih rebara, trostruki prelom butne kosti i probijeno mu je plućno krilo, zbog čega je bio životno ugrožen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jelena

03.11.2018 08:23

Doktori su mu spasili zivot, treba njima da se moli.