Ana Sević prvi put na televiziji nakon Darkove saobraćajne nesreće!

Autor:

Zabava

05.11.2018

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U autorskoj emisiji Ognjena Amidžića, "Ami G Show" ovog utorka od 23 časa očekuje vas ekskluziva, jer u studio dolaze Ana Sević i Emina Jahović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Welcome 33. ??? Love you already ❤️? Love you all ???? last night look,dress @makapatelier

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on Oct 21, 2018 at 11:13am PDT

Ovo će biti Anino prvo gostovanje u jednoj televizijskoj emisiji posle stravične saobraćajne nesreće njenog bivšeg supruga Darka Lazića.

Nakon novinskih naslova koji su je stavili na stub srama, pevačica će otvoreno govoriti o Darku i o tome u kakvim je odnosima sa njegovom porodicom i verenicom.

I Emina Jahović je prošla kroz težak period kada je odlučila da se posle 10 godina razvede od turske muzičke zvezde Mustafe Sandala.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Ognjen Amidžić

Njihov razvod pratili su kako srpski, tako i turski mediji, bilo je mnogo nagađanja, a Emina će uživo u emisiji "Ami G Show" otkriti pravu istinu.

Popularna pevačica će pričati i o novom izabraniku, milioneru Sadetinu Saranu, ali i aktuelnim dešavanjima na poslovnom planu.

Očekuju vas i zanimljive igre, pemijerne pesme i dobra zabava, zato ne propustite "Ami G Show" u utorak 6. novembra od 23 časa samo na TV Pink!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mira

06.11.2018 00:12

Konacno da stane na put glupostima!