Ana Sević otkrila: Darko i Marina nisu vereni!

Autor:

Zabava

07.11.2018

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Višemesečne natpise da je Darko Lazić zaprosio svoju devojku Marinu Gagić, pa da joj je čak kupio i prsten u vrednosti od 15.000 evra demantovala je, niko drugi, do njegova bivša, ali i dalje zakonita, supruga Ana Sević.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Tvrdi da se Marina i Darko nisu verili iako je niko nije ni pitao... Ana Sević

Naime, Ana je komentarišući tekst Srpskog telegrafa o tome kako je ona saopštila Darku da se udaje na proleće zbog čega se on danima opijao, ničim izazvana, istakla da se ni on nije verio.

Foto: youtube.com/AmiG Show
Ana Sević

Iako to nije bilo pitanje voditelja Ognjena Amidžiča, Ana je izjavila da joj je Darko rekao da nije zaprosio Marinu Gagić, njegovu devojku koja od prvog dana nesreće bdi nad njim u KBC "Zemun".

- Kad smo se čuli oko Lorene, naravno, pošto je pre toga izašlo da se verio, ja sam mu čestitala veridbu. On je meni rekao da to nije tačno. Tako da ne znam odakle ova informacija da se udajem. Je l' se udajem?- rekla je Ana i obratila se svom dečku Danijelu Nedeljkoviću koji je sedeo u publici. A na pitanje da li se verila, Ana ipak nije htela da da odgovor, ali nije ni demantovala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading